Jocuri Noi

Fruit Ninja, joc simplu pentru iPhone.

Miercuri, 27 Aprilie 2011 09:18
Fruit Ninja Fruit Ninja este un amuzant joc de actiune pentru iPhone, foarte usor de jucat dar foarte dificil de renuntat la el. Aparent, ninja urasc fructe si ar face orice sa scape de ele, aceasta ar fi ideea jocului."Este simplu, amuzant si cel mai important, provocator", conform Touch Arcade.

Pretul foarte mic al acestui joc este doar un aspect care face din Fruit Ninja unul dintre cele mai cautate jocuri de iPhone. Fruit Ninja este acel tip de joc foarte simplu dar in acelasi timp foarte obsesiv, amuzant si interesant pentru platformele iPhone si iPad.

Conform unui review de la Twitter, "Fruit Ninja este jocul perfect pentru iPhone!" iar cei de la Touch Arcade spun despre Fruit Ninja ca este "Un concept obsesiv, frumos executat si la pretul potrivit".

Fruit Ninja combina mecanicile simple de joc, cu grafica buna si frumos colorata si a fost declarat de catre Touch Arcade cel mai bun joc pentru iPhone din ultima vreme datorita controlului usor pe touchscreen.

Controlul este foarte simplu in Fruit Ninja, trebuie doar sa treci varful degetului peste ecranul iPhone-ului tau sa distrugi fructele si sa le raspandesti de-a lungul ecranului sucul lor proaspat ca un adevarat ninja. Trebuie doar sa ai grija de bombe, odata ce ai taiat printr-o bomba, aventura ta dulce si aromata va fi terminata imediat.

Ninja Fruit foloseste OpenFeint, astfel jucatorii pot incerca sa realizeze scoruri maxime si sa ajunga primii in topul celor mai eficienti si mortali ninja ai fructelor. Realizarile tale deasemenea vor conta si in fata sensei-ului tau, care te va acompania de-a lungul aventurilor tale.

Ninja Fruit este cel mai dezordonat si amuzant joc cu fructe creat vreodata si este unul dintre cele mai simple jocuri pentru iPhone.
Screenshots Ninja Fruit:
Fruit NinjaFruit NinjaFruit NinjaFruit Ninja

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)