Jocuri Noi

Photoshop CS4 va procesa imagini mult mai rapid

Scris de Caesar
Sâmbătă, 31 Mai 2008 12:49
photoshop_logo.jpg  Adobe ne-a făcut dovada acestui lucru la ultima demonstraţie publică a ceea ce înseamnă sau va însemna viitorul  Photoshop CS4 ce va fi lansat la 1 Octombrie 2008.

  Dacă până acum, în versiunile anterioare principala componentă  pusă la treabă era procesorul, începând cu versiunea Photoshop CS4, procesul de calcul se va muta pe terenul  procesorului grafic inclus în placa video. O modificare revoluţionară care va permite utilizatorilor lucrul cu  imagini de înaltă rezoluţie în timpi reali, imagini care până acum "scoteau din sărite" până şi cele mai tari  sisteme dotate cu 4 sau mai multe nuclee.
 
  Ca dovadă, oficialii Adobe s-au jucat în Photoshop CS4 cu o imagine de 2GB  şi 442 de megapixeli pe un procesor 8-core în acelaşi timp de lucru în care făceau acelaşi lucru în PS CS3 cu o  imagine de 5 megapixeli. Mai mult, chiar dacă în versiunile anterioare a apărut deja posibilitatea de lucru cu  modele 3D, în Photoshop CS4 utilizatorii vor avea în plus posibilităţi de randare directă. Concluziile, le trageţi  singuri.

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)