Jocuri Noi

Versiunea de PC a Dirt 2 va fi amanata in asteptarea Directx 11 PC

Scris de Caesar
Marţi, 14 Iulie 2009 08:02
cmrdirt2-009Colin McRae: Dirt 2 în versiunea sa destinată PC-urilor a fost amânat din dorinţa producătorilor de a oferi unul dintre primele jocuri pe piaţă care să se folosească la potenţial complet de noua tehnologie Directx 11 care va apărea odată cu Windows 7 la 22 octombrie 2009.

Potrivit celor de la Codemasters, chiar dacă jocul este aproape finalizat, pregătirea lui pentru viitoarea generaţie Directx este un deziderat cât se poate de plauzibil, chiar dacă acest lucru ar însemna prelungirea perioadei de dezvoltare şi amânarea lansării cu câteva luni peste cea care va avea loc în septembrie pentru celelalte platforme de gaming.

Potrivit lui Bryan Marshall, şef al echipei tehnice de la COdemasters, combinaţia dintre engine-ul EGO folosit de Dirt 2 şi Directx 11 va marca o nouă piatră de hotar în ceea ce priveşte simulatoarele de curse de maşini. Pentru cei care se întreabă şi de ce, le amintim că Directx 11 va veni cu suport full Pixel Shader 5.0, multi-threading şi hardware tessellation.

Nu în ultimul rând, versiunea 5 de shader va contribui pe deplin la îmbogăţirea experienţei 3d, la randarea imaginilor, adâncimea acestora dar şi a umbrelor şi a mişcării în spaţiu.

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)