Jocuri Noi

THQ dezvaluie Homefront

Scris de Serj
Vineri, 05 Iunie 2009 08:33
homefront1Nici nu bine s-au încheiat testele nucleare ale Coreei de Nord că americanii au şi dat drumul la scenarii apocaliptice. Vă mai aduceţi aminte de Freedom Fighters, jocul în care SU ale A erau cucerite de ruşi şi făcute praf? Ei bine, ameninţarea roşie a fost înlocuită cu una la fel de roşie dar din extremul orient, Coreea de Nord.

Homefront este un FPS creat de studiourile Frontline dev Kaos şi distribuit de THQ a cărei poveste ne va purta în mijlocul rezistenţei civile americane care îşi vor înapoi ţara ocupată de maleficele forţe comuniste nord-coreene. Chiar dacă ideea pare puţin răsuflată, Homefront poate surprinde printr-o naraţiune complexă, beneficiind de un scenariu scris de acelaşi John Milius, creatorul lui Apocalypse Now. De altfel, Kaos ne promite o campanie de single player care va avea în prim plan un story stufos dar şi un mod de multiplayer adaptat cerinţelor publicului din 2010.

"În Homefront nu vom pleca la luptă în vreun colţ îndepărtat al lumii şi nici nu ne vom bate cu extratereştri veniţi de pe altă planetă ci ne vom lupta chiar în propria noastră curte apărându-ne însuşi dreptul la a fi" spune David Votypka, directorul echipei de design de la Studiourile Kaos. Pentru că nord coreeni de-abia şi-au început testele nucleare, toată acţiunea jocului va avea loc în viitor, peste 20 de ani când, se presupune că bieţii comunişti îşi vor strânge banii de bilete de avion pentru cei 3 componenţi ai armatei invadatoare.

Pentru că încă nu se ştiu maimulte detalii despre joc, vă lăsăm în compania unui trailer şi a câteva screenshoturi făcute publice recent de producători. Vom reveni.

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)