Jocuri Noi

Ea promite peste 50 de imbunatatiri in noul Fifa 10

Scris de Serj
Joi, 04 Iunie 2009 08:22
fifa10Imediat după prezentările PES 2010 oferite de Konami cu ocazia târgului E3, EA lansează la rândul lor un comunicat de presă care încearcă să facă lumină în ceea ce priveşte viitorul serie Fifa Soccer mai precis, ultima adiţie a acesteia, Fifa 10 care va fi lansat în toamnă.


Şi pentru că din concurenţă nu pot ieşi decât lucruri bune, EA ne promite peste 50 de noi îmbunătăţiri pe care le vom observa singuri odată cu Fifa 10.

În primul rând, schimbările se vor vedea în fizica mişcării jucătorilor şi a balonului, EA implementând şi un nou sistem de dribling care ne va oferi posibilitatea de a găsi mami uşor spaţiile dintre apărătorii din echipa adversă, un nou sistem de detecţie a coliziunilor care ne va oferi lupte pentru balon cât se poate de realiste şi un AI al portarilor îmbunătăţit care va rezulta în parade spectaculoase şi ultra-realiste ale acestora. Se schimbă fundamental comportamentul echipei şi în apărare, poziţionarea jucătorilor pe câmp făcându-se în funcţie de mai mulţi parametri, aceştia fiind pentru prima dată capabili de multitasking, permiţând o îmbunătăţire a tacticii de joc.

Poze Fifa 10 :
fifa1 fifa2 fifa3 fifa123

“Am beneficiat de peste 275 de milioane de meciuri jucate online pentru a rafina FIFA 10 în funcţie de dorinţele fanilor noştri” spune Andrew Wilson, Vicepreşedinte şi Producător Executiv al francizei FIFA . “Am urmărit şi am răspuns feedbackurilor pentru a îmbunătţi controlul jucătorului, inteligenţa acestuia şi rapiditatea cu care răspunde la comenzi creând astfel, ceea ce noi numim, cel mai autentic joc de fotbal din lume.”

Potrivit EA, alte ştiri despre evoluţia FIFA 10 vor fi făcute publice în următoarele luni, alături de modurile de joc şi inovaţiile care vor apărea la acest nivel. Timp este destul FIFA 10 fiind programat pentru lansare abia în luna noiembrie  pentru toate platformele majore.

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)