Jocuri Noi

Rocksmith, joc cu chitara reala.

Scris de Calin
Luni, 10 Octombrie 2011 09:07

RocksmithCei care asteptau un nou joc Rock Band sau Guitar Hero anul acesta vor primi ceva diferit si special, dar aceasta depinde de gusturi. Noul joc al celor de la Ubisoft, Rocksmith este similar celor doua mentionate mai sus cu o mica diferenta, nu veti mai avea nevoie de o chitara de plastic fiindca controllerul pentru acest joc va fi o chitara electrica reala.

Despre Rocksmith:

Aceasta modificare va fi folositoare atat chitaristilor veterani dar si incepatorilor, care ar putea folosi Rocksmith ca o rampa de pornire in lumea rock-ului. Cu ajutorul acestui joc, va veti tranforma televizorul si sistemul audio intr-un amplificator si veti putea canta la orice chitara electrica doriti. Rocksmith este probabil cea mai buna ocazie pentru cei care iubesc rock-ul, dar nu au avut ocazia sau ambitia de a invata sa cante la o chitara adecarata pentru a o face in sfarsit.

In lista pieselor din Rocksmith veti putea gasi piese memorabile de la formatii cunoscute cum ar fi : The Cure, David Bowie, Radiohead, Nirvana, The White Stripes sau Soundgarden. O mare diferenta intre Rocksmith si Guitar Hero este ritualul dinaintea pieselor. Daca in Guitar Hero intrai direct in joc si apasai doar pe butoanele chitarei de plastic, in Rocksmith vei invata cum sa acordezi chitara sa sune asemanator celor folosite in piesele inregistrate. Jocul iti va arata pe care corzi sa apesi si de care chei sa sucesti. Fiecare piesa ar putea fi acordata altfel, iar aceasta iti va fi zisa la inceputul fiecarei piese.

Lectii de chitara pentru incepatori:

Cei care stiu canta la chitara deja vor putea trece usor peste partea de acordare a jocului. Jocul pare putin cam intimidant la inceput, dar cu putin antrenament, liniile aglomerate cu note muzicale vor parea a fi mai prietenoase. Notele colorate care corespund corzilor colorate si numerotate apar in partea de jos a televizorului sau monitorului. In functie de performanta ta pe parcursul pieselor, Rocksmith va face mai dificila sau din contra va simplifica piesa. De asemenea veti invata tehnici speciale si peste 60 de pedale disponibile pentru a obtine sunetul dorit.

Trasaturile jocului:

Rocksmith iti da ocazia sa folosesti chitara electrica adevarata pe platformele Xbox 360, PlayStation 3 si PC. Cat timp ai cablu jack la chitara, totul este ok. Daca nu, o scurta plimbare pana la magazinul de chitari va rezolva problema.
Celor care le plac provocarile, dar nu le place sa fie suprasolicitati vor observa ca Rocksmith va alege nivelul de dificultate pe parcursul pieselor pentru a ii tine in suspans si in mod speciali, ii va tine interesati.
Rocksmith iti ofera una dintre recompensele de a fi chitarist, sa te auzi pe tine cantand la chitara si sa te auda si prietenii. Lista uriasa de piese din Rocksmith iti va acorda acces la diferite piese din diferite stiluri muzicale.
Daca vrei sa canti doar piese noi fara sa treci printr-o lista obositoare de piese din anii 70 o vei putea face.

Screenshots Rocksmith:
Rocksmith, joc cu chitara adevarata. Rocksmith, joc pentru chitaristi. Rocksmith Rocksmith, ingame.
Rocksmith Rocksmith Rocksmith Rocksmith, story-mode.
Trailer Rocksmith: 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)