Jocuri Noi

Prima aparitie Dota 2 la Gamescom 2011.

Marţi, 02 August 2011 10:42

Dota 2Dupa 10 luni de la primele informatii primite de Valve in legatura cu preluarea jocului Dota pentru productia unui titlu nou, Dota 2, vom avea ocazia sa vedem imagini si chiar un turnament intre 16 din cele mai bune echipe de Dota din lume, toate la Gamescom 2011 din luna august. Echipa castigatoare va duce acasa un premiu de 1 milion de dolari cu aceasta ocazie.

Ieri, in data de 1 August 2011, producatorul american a anuntat ca va avea loc un turnament supranumit The International la Gamescom 2011 din Cologne, Germania care va avea loc intre 17 si 21 August. Aceasta va fi prima data cand Dota 2 va fi aratat publicului. In lista echipelor care vor concura pentru acel milion de dolari premium se vor gasi 16 echipe din diferite tari cum ar fi Germania, China, Singapore, Tailanda sau Ucraina.Fanii jocului care nu pot ajunge la Gamescom 2011 vor putea urmari turnamentul online in patru limbi diferite, engleza, chineza, germana si rusa.

Dota 2 va aproximativ 100 din eroii jocului original si functioneaza pe platforma Valve Source, in care este integrat un sistem complet de voice-chat si un sistem prin care un calculator va prelua controlul eroului tau in cazul in care esti deconectat, astfel incat echipa ta sa nu sufere doar fiindca ai avut probleme tehnice. Deasemenea, Dota 2 va avea si un sistem de antrenament, in care veteranii jocului vor putea ajuta pe cei noi veniti sa inteleaga jocul si sa isi imbunatateasca abilitatile. Acest sistem va oferi titulri si premii celor care contribuie la comunitate.

Mai multe informatii si imagini vor primi odata cu inceperea conventiei Gamescom 2011.


Primele imagini cu Dota 2:

Blood Seeker Lina Inverse Morthling Drow Ranger


 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)