Jocuri Noi

NBA Jam

Scris de Caesar
Joi, 18 Noiembrie 2010 05:58
nba-jam-back-in-sessionSpre sfaristul lunii (noiembrie 2010), cei de la Ea Sports se pregatesc de lansarea unui nou joc sportiv, NBA Jam, joc care va fi disponibil pentru majoritatea platformelor importante de gmaing inclusiv: PS3, PS2, XBOX, GAMECUBE, XBOX360 si NINTENDO Wii. Produs si distribuit de EA Sports, NBA Jam incearca sa reinvie clasica franciza cu un gameplay vintage, cu multe noutati si, pentru prima data in acest clasic al genului arcade, imagini de inalta definitie si gameplay online.
Aducand aceleasi imagini si sunete cu care fanii francizei s-au si obisnuit deja, EA Sports NBA Jam, incearca sa mixeze cu succes genul old-school cu cel nou, oferind o experienta unica pasionatilor de bschet.

Driblinguri, intoarceri, cosuri de la distanta si evident, nelipsitele slam-dunkuri, vor fi ingredientele unui joc de tipul 2 versus 2, tipic pentru NBA Jam. Vor fi disponibili si jucatori importanti din NBA, legende ale acestei competitii. Pentru inceput, vor fi disponibile meciurile de 2x2 online. Dupa ce jucatorii isii vor trece in revista toti rivalii, unul cate unul, in perioada lunii decembrie NBA Jam se va extinde cu cateva noi moduri de joc multiplayer printer care si posibilitatea jucarii unor moduri clasice arcade precum Backboard Smash, Domination Free-for-All, Elimination si 21.

Ce ne asteapta in NBA Jam:

* Gameplay clasic NBA Jam
* Partide extreme online.
* Progresie online-- Jucatorii vor urca in nivel si pe masura ce vor avansa, vor putea debloca elemente exclusive in joc, oferite de EA Sports
* Jam Party ONLINE--Puteti invita pana la 3 prieteni pentru a rejuca partide clasice NBA Jam.
* Doua moduri campanie pentru nostalgicii jocului * Toate cele 30 de echipe din NBA, cei mai buni 3 jucatori alesi de fani si peste 100 de alte echipe, jucatori sau mascote care vor putea fi deblocate odata cu cresterea in nivel
* Tim Kitzrow - Vocea care a capturat atentia fanilor comentand clasicele NBA Jam

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)