Jocuri Noi

Football Manager 2011

Scris de Caesar
Marţi, 02 Noiembrie 2010 14:22
Football-Manager-2011-logoO alta franciza de jocuri sportive se pregateste de lansarea la data de 5 noiembrie a celui mai nou titlu din domeniu, Football Manager 2011. Dezvoltat de cei de la Sports Interactive si distribuit de Sega, FM 2011 promite sa fie un joc de sport mult mai bine pus la punct decat predecesoarele editii, anul asta promitandu-ne si cel mai dezvoltat manager din serie, cu un plus de imbunatatiri si cu un gameplay mai captivant ca oricand. Football Manager 2011 cuprinde un numar de 51 de tari si peste 117 ligi. Cu toate acestea, jucatorii isi pot creea propriile lor ligi inferioare in cazul in care acestea lipsesc din joc.


Pentru prima data in cadrul seriei, managerii isi vor putea negocia contractele jucatorilor in timp real. Lucran impreuna cu o serie de agenti sportivi din viata reala, Sports Interactive au incercat totodata sa implementeze si in simulator felul in care aceste negocieri decurg.

Ce ne asteapta in Football Manager 2011:

- Rolurile agentilor sunt mult mai importante. Vor fi de asemenea cinci tipuri de agenti care sa negocieze contractele. Unii te vor lasa sa faci tu prima oferta, altii iti vor face o oferta incredibil de mare in timp ce alti agenti vor fi mult mai sensibili si predispusi la indelungi negocieri.
- Vor fi cel putin 12 noi clauze contractuale incluzand aici bonusuri pentru fotbalistii care reusesc sa fie inclusi la final de sezon in Echipa Anului dar si o clauza de pret minim pe care jucatorul o va avea de platit in cazul in care vrea sa schimbe echipa.
- Negocierile cu fotbalistul se vor purta in timp real si fata in fata cu acesta, sporindu-se astfel nivelul de realism al jocului.
- 14 noi terenuri de antrenament vor fi disponibile in acest an, jocul permitand si antrenamentele pentru diferite asezari in teren in functie de meciul care urmeaza.
- Interactiunea cu fotbalistii a fost si ea imbunatatita, permitand acum managerilor sa poarte conversatii private cu fiecare dintre acestia.
- Sectiunile de stiri si casuta de posta electronica au fost restilizate, incluzand noi si noi optiuni.
- Engine-ul meciurilor a fost si el imbunatatit, incluzand acum si emotiile jucatorilor care vor reactiona diferit in functie de ceea ce se intampla in teren.

fotball-manager1fotball-manager2fotball-manager3fotball-manager4

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)