Jocuri Noi

Jocuri Sportive

jocuri sportiveJocuri sportive


O categorie extrem de importanta in gaming este si cea de jocuri sportive, categorie care include aici toate simulatoarele sportive create de-a lungul timpului.

Majoritatea fanilor sunt satisfacuti la acest capitol, mai toate sporturile fiind reprezentate cu brio in industria de jocuri video, atat sporturile pe echipe cat si cele individuale, atletice sau extreme. In vreme ce unele jocuri sportive precum Madden NFL sau seria Fifa pun accent pe jocul efectiv si simularea experientei naturale din cadrul acestuia, altele se bazeaza mai degraba pe partea strategica a acestuia, acesta fiind printre altele si cazul seriei Championship Manager.

Jocul sportiv, la fel ca si sportul din care se trage, este extrem de popular, mizand pe aceeasi competitie si intrecere ca si in realitate, majoritatea seriilor importante din aceasta categorie fiind lansate anual, cu updateuri la nivelul sportivilor, regulilor si graficii 3D. Fenomenul a culminat insa odata cu lansarea consolei Nintendo Wii si a jocului Wii Sports, joc care a revolutionat categoria sa, aducand jucatorului nu doar experienta vizuala ci si miscarea specifica sportului preferat.
Articole Jocuri Sportive noi :


WWE SmackDown vs. Raw 2011
Scris de Caesar
Joi, 10 Iunie 2010 12:05
Read more
WWE SmackDown Vs Raw 2011 va fi urmatorul titlu din seria de jocuri sportive din categoria wrestling distribuite de catre THQ, anuntat de curand si programat pentru lansare in luna octombrie a anului 2010.
 
Discuss this item on the forums. (0 posts)
NBA Elite 11
Scris de Caesar
Joi, 10 Iunie 2010 07:58
Read moreDin larga gama de jocuri sportive, simulatoarele sunt probabil cele mai apreciate. Dupa 27 de ani de la primul titlu, EA se pregateste pentru lansarea unui nou joc simulator de baschet, deschizand o noua etapa care incepe cu un nou brand, NBA Live fiind transformat in NBA Elite, nume care va aduce schimbari majore in tot ceea ce inseamna acest univers NBA.
 
Discuss this item on the forums. (0 posts)
UFC Undisputed 2010
Scris de Caesar
Miercuri, 26 Mai 2010 07:31
Read more
UFC Undisputed 2010 este un joc sportiv axat pe artele martiale dezvoltat de Yuke's si distribuit de THQ pentru platformele de gaming PSP, Playstation 3 si Xbox360.
 
Discuss this item on the forums. (0 posts)
<< Început < Anterior 1 2 Următor > Sfârşit >>
Pagina 2 din 2