Jocuri Noi

Doom 4 anuntat!

Scris de Serj
Marţi, 11 Mai 2010 08:18
jocuri-horror-doom-4Una dintre cele mai importante si mai vechi francize ale genului horror action FPS, se pregateste pentru un nou episod. Desi un viitor Doom 4 a fost anuntat de catre John Carmack inca din august 2007, cei de la ID Software au anuntat oficial in urma cu cateva zile ca dezvoltarea jocului a inceput.

Doom 4 va fi construit in intregime pe un nou engine dezvoltat de ID Software, Tech 5 care va aduce o grafica mult imbunatatita fata de ultima versiune a francizei, chiar daca va rula la un framerate mai mic de 30fps.

Desi abia anuntata inceperea lucrului la Doom 4, se stie deja ca acesta va avea un story, cel care o va scrie fiind romancierul britanic de succes Graham Joyce. Cu 4 premii pentru cel mai bun roman acordate de catre British Fantasy Society, Joyce pare cea mai buna alegere pentru acest job care va revolutiona universul Doom, lipsit pana acum de o linie narativa serioasa. Mai mult, cei de la ID Software au anuntat existenta si unui mod multiplayer, pe care producatorii il prezinta ca fiind mai bun decat cel din Doom 3.

Nu ne ramane decat sa asteptam urmatoarele stiri si informatii care probabil vor fi facute publice la QuakeCon 2010 care se va desfasura in luna august a anului curent.

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)