Jocuri Noi

Alan Wake

Scris de Serj
Joi, 13 Mai 2010 12:59
alan wakeUn titlu mai putin cunoscut din categoria jocuri horror dar care pare extrem de promitator este “Alan Wake”, un action thriller psihologic dezvoltat de Remedy si distribuit de Microsoft pentru Xbox360, Playstation 3 si Windows PC incepand cu luna iulie a acestui an.


In acest joc, jucatorii isi vor asuma rolul lui Alan Wake, un renumit autor de romane de suspans care se retrage intr-un mic orasel de provincie pentru a-si reveni din suferinta pricinuita de misterioasa disparitie a logodnicei sale. Un mic oras idilic din Bright Falls, Washington.

“Alan Wake” ne va introduce intr-o lume fascinanta specifica genului de jocuri horror care ne va permite sa ne plimbam nestingheriti intr-un spatiu suprarealist, dinamic si interactiv. Un joc bazat pe misiuni, extrem de activ, care va beneficia si de o poveste stufoasa care ne va dezvalui noi si noi mistere la fiecare pas. Intriga o vom descoperi interactionand cu personajele prezente in joc dar vom avea de luptat si cu inamici terifianti. Intr-o lume horror pline de pericole, Alan Wake se va folosi de o varietate de arme pentru a supravietui, inclusiv cel ami puternic aliat al sau impotriva intunericului: lumina insusi.

Ca si in alte jocuri horror, Alan Wake ne va propune o experienta cu un profund aspect psihologic, o atmosfera "ca-n filme" si personaje memorabile. Cei de la Remedy au o istorie bogata in crearea de jocuri unice care dispun de cinematici exemplare deci este de asteptat ca si Alan Wake sa se ridice la nivelul predecesoarelor sale. Jocul va fi episodic, presarat cu cut-scenuri asemeni unui film, fiecare dintre episoadele disponibile dezvaluind noi si noi personaje, noi elemente, nivelul de actiune si reactiune crescand si ele in progresie geometrica pe masura ce avansam.

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)