Jocuri Noi

Warhammer 40.000: Dawn of War II - Retribution

Marţi, 22 Martie 2011 13:19
WDOWII-Retribution-LogoWarhammer 40.000: Dawn of War II Retribution este al doilea expansion pentru Dawn of War II, jocul real-time-strategy al universului Warhammer 40.000. Primul expansion, Chaos Rising nu te lasa sa alegi decat factiunea Chaos pentru multiplayer, in lipsa jocului original.

In Warhammer 40.000: Dawn of War II Retribution sunt disponibile toate factiunile atat pentru single-player cat si multi-player, fara a fi nevoie de titlurile anterioare. Retribution este un joc essential pentru fanii jocului Warhammer si este un joc bun de initiere pentru incepatori.

Cadrul narativ al povestii este setat pe planetele sectorului spatial, Aurelia. In urma a zeci de ani de razboaie si infestari demonice, Sfanta Inchizitie Imperiala si-a setat privirea pe acest sector pentru a fi purificat. Sursa de coruptie a acestui sector o reprezinta Azariah Kyras, un space marine corrupt de fortele haosului. In cea mai mare parte, campania este setata pe factiunea space marines, dar si celelalte factiuni au anumite neintelegeri cu acest Kyras. In unele locuri, campania s-ar putea sa para banala, in timp ce toate factiunile strabat un arc asemanator al povestii.

Oricare dintre factiuni vei alege, vei avea parte de o campanie interesanta si captivanta, prezentata sub forma unui hibrid intre campanile din Dawn of War II, care puneau accent pe micro de grupuri mici de unitati si jocurile traditionale RPG. In timpul misiunilor vei putea culege resurse care vor fi folosite pentru a construe cladiri sau imbunatatirea armatei tale. Avand in vedere ca eroii tai vor juca un rol foarte important in compozitia armatei tale, s-ar putea sa vrei sa fii atent la ce atribute si magii vei alege, de exemplu iti crea un erou astfel incat singur sa poate elimina echipe intregi de orci intre timp ce un alt erou le distruge locuintele.

Obiectivele misiunilor in Warhammer 40.000: Dawn of War Retribution sunt mai diversificate decat in jocurile precedente, in care inafara sa omori un boss sau sa distrugi generatoare de current nu aveai multe de facut. In Retribution, fiecare misiuni va fi diferita, dar vei avea optiunea sa iti alegi si misiuni traditionale. Un exemplu de diversitate a misiunilor poate fi ca un tank care in mod normal l-ai distruge in douazeci de minute il poti atrage printr-o zona cu explozibili unde va fi automat distrus sau diferite alte scenarii.

Desi campania este genial conceputa, jocul are si multe buguri, cum ar fi, soldati blocati langa un pod distrus. Generalul Castor pare sa aiba ghinionul sa apara aceste buguri exact sub comanda sa.

Warhammer 40.000: Dawn of War Retribution nu aduce multe schimbari in multiplayer, dar se diferentiaza subtil de predecesoarele sale prin includerea Garzilor Imperiale in modul skirmish. Alte imbunatatiri la multiplayer sunt schimbarea de la Windows Live la Steam, toate factiunile si toate misiunile vor fi acum disponibile fara jocurile precedente instalate.

Grafica jocului ramane neschimbata fata de cele doua jocuri Dawn of War II, aceasta nu este un lucru rau, deoarece grafica ramane unul dintre cele mai bune aspect ale jopcului. Ca diferente de grafica in interiorul jocului, hartile de pe planeta Typhon ies in evidenta fata de celelalte, cu cadrul natural foarte bine iesit in evident.

Pentru pretul de 30$, Warhammer 40.000: Dawn of War II Retribution ofera multe cumparatorului. Fiecare dintre campanii poate avea timp ce joc pana a 10 ore, care impreuna cu dinamica din multiplayer creaza o adevarata comoara pentru acest joc. Caracterele ilare, cadrele frumos conturate si povestea bine scrisa fac din Retribution un joc necesar pentru fanii seriei dar si pentru fanii de RTS in general.

Warhammer 40.000: Dawn of War II Retribution nu este un simplu expansion stand-alone, este cea mai buna variant a jocului, probabil mai buna decat originalul.
Screenshots Warhammer 40.000 Dawn of War II - Retribution:
WDOWII-Retribution-1WDOWII-Retribution-2WDOWII-Retribution-3WDOWII-Retribution-4

WDOWII-Retribution-5WDOWII-Retribution-6WDOWII-Retribution-7WDOWII-Retribution-8


 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)