Jocuri Noi

Warhammer 40.000 Dawn of War: Chaos Rising

Marţi, 15 Martie 2011 12:39
Chaos_Rising_LogoWarhammer 40.000 Dawn of War II: Chaos Rising este primul expansion pentru Warhammer 40.000: Dawn of War II, celebrul joc real-time-strategy/tactical role-playing-game din 2009, situate in universal Warhammer 40.000. Desi nu ai nevoie de jocul original Dawn of War II, nu vei putea alege cele patru rase din jocul de baza daca vrei sa joci meciuri in multiplayer.
Chaos Rising adauga la o campanie separata pentru Blood Ravens si o factiune noua pentru modul multiplayer: Chaos, doi noi eroi si multe harti noi. Mecanica jocului ramane neschimbata fata de jocul original. Dar si in ciuda acestor mici problem, Chaos Rising este un expansion foarte reusit si poate fi apreciat ca un joc separate datorita unui gameplay captivant, unui mod cooperativ robust si un singleplayer mode diferit.

Modul single-player poate fi jucat si cooperative si te trimite din nou in universul Warhammer 40.000 unde vei intalni personaje din jocurile precedente, cum ar fi Avittus, comandantul de echipa devastator si Capitanul Davian Thule, al carui spirit posedeaza un luptator mecha. In Chaos Rising apar si personaje noi cum ar fi Jonah Orion, un personaj din arhetipul magicienilor.

Campania din Chaos Rising se aseamana cu cea din Dawn of War II si din nou muta accentul din zona constructiei si culegerii de resurse, la controlul individual al echipelor tale armate in luptele in timp real. Armatele tale pot fi corupte de catre fortele haosului printr-o varietate de moduri, cum ar fi, purtarea armurilor psedate sau folosirea puterilor haosului. Dar in aceslasi timp vei acea ocazii sa fii iertat si sa iti purifici sufletul revenind in armata Space Marinilor.

Pe parcursul campaniei vei fi pus in lupta contra celelalte patru factiuni, Eldar, Orks, Space Marines si Tyranids, dar inamicul principal din aceasta poveste va fi factiunea Chaos. Chaos Lorzii sunt adeptii zeului Khorne al carui forte apar pe parcursul campaniei.

Inafara de aditia acestei noi factiuni, modul multiplayer a ramas neschimbat. Cateva moduri noi au fost adaugate, cum ar fi modul Free-For-All si multe alte harti pentru multiplayer. Desi Chaos Rising este un expansion separate de jocul original vei fi nevoit sa cumperi si Dawn of War II daca vei dori sa poti alege primele patru factiuni in modul multiplayer.

Una dintre putinile dezamagiri din Chaos Rising este una mostenita de la DOWII si se refera la Windows Live, care pe langa faptul ca ii trebuie o vreme foarte lunga sa fie setat si complica foarte mult conexiunea ta catre prietenii online.

Warhammer 40.000 Dawn of War II: Chaos rising se va ridica asteptarilor tale pentru acest expansion. Gameplay-ul, grafica, efectele si modul singleplayer sunt toate excelente. Pretul de 30$ ar parea a fi cam scump pentru un expansion, dar cum am punctat inainte, jocul putea fi lansat ca joc separat.
Screenshots Warhammer 40.000 Dawn of War II: Chaos Rising
Chaos_Rising_1Chaos_Rising_2Chaos_Rising_3Chaos_Rising_4

Chaos_Rising_5Chaos_Rising_6Chaos_Rising_7Chaos_Rising_8

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)