Jocuri Noi

Scris de Calin
Marţi, 20 Martie 2012 12:22

Resident Evil Operation Raccoon CItySeria de jocuri a celor de la Capcom face parte din istorie deja, cu peste 10 jocuri pe diferite platforme, acest tip de joc a incantat fanii povestilor de groaza inca din anii 90. Resident Evil Operation Raccoon City este un third-person-shooter ce se petrece intr-un univers intunecat si reia actiunea jocurilor Resident Evil 2 si Resident Evil 3 dar povestite dintr-o alta perspectiva.

Despre Resident Evil Operation Raccoon City:

In comparatie cu jocurile mai vechi ale seriei Resident Evil, acest joc ofera pe langa o atmosfera terifianta in acest univers investat de mortii vii si un sistem dinamic de lupte. Pe parcursul acestui joc veti avea de a face nu numai cu hoarde de nemorti ci si echipe de Bio-Organic Weapons, luptatori ai organizatiei Umbrella.

Actiunea acestui joc se petrece in luna Septembrie a anului 1998 si este centrata in jurul unui oras nefericit numit Raccoon City. In aceasta perioada un virus numic pe scurt T-Virus este eliberat asupra acestui oras iar organizatia Umbrella este responsabila pentru a musamaliza acest incident. Umbrella trimite o echipa speciala in Raccoon City pentru a distruge orice urma a acestui incident si a elimina orice supravietuitor.

In momentul in care Guvernul American a aflat despre aceasta operatiune a inceput sa faca planurile pentru a trimite propria echipa de specialisti pentru a afla dovezi despre acest incident. Resident Evil Operation Raccoon City este un joc cooperativ in care jucatorii fac parte din echipa Umbrella Security Services si poate fi jucat cu pana la 4 jucatori.

Acest episod al seriei va reintroduce personaje si locati din vechile jocuri cum ar fi Departamentul de Politie din Raccoon City. Printre personajele care se reintorc in acest joc il veti intalni si pe Leon S. Kennedy un tanar politist pe lista tintelor de eliminat.

Pe langa un mod singleplayer captivant care te va duce in actiunile de la inceputul acestui univers, Resident Evil Raccoon City va avea si un mod multiplayer cu diferite tipuri de joc. Fiecare mod va avea reguli diferite si va oferi o experienta unica.

Resident Evil Raccoon City va fi lansat in data de 18 Mai 2012 atat pe PC cat si pe consolele Play Station 3 si Xbox 360.

Screenshots Resident Evil Operation Raccoon City:
Resident Evil  Operation Raccoon City Resident Evil  Operation Raccoon City Resident Evil  Operation Raccoon City Resident Evil  Operation Raccoon City

Resident Evil  Operation Raccoon City Resident Evil  Operation Raccoon City Resident Evil  Operation Raccoon City Resident Evil  Operation Raccoon City

Trailer Resident Evil Operation Raccoon City: 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)