Jocuri Noi

Au inceput vanzarile Guild Wars 2.

Scris de Calin
Marţi, 10 Aprilie 2012 08:07

Cumpara Guild Wars 2 OnlineIncepand de azi, Arenanet a inceput vanzarile celui mai nou joc al lor, Guild Wars 2. Fanii seriei Guild Wars care au asteptat cu nerabdare lansarea acestui joc de ani de zile pot acum face precomanda atat prin intermediul unei pagini de vanzari de jocuri online cat si direct prin pagina Guildwars2.com

Cumpara Guild Wars 2:

Jocul poate fi cumparat azi direct de pe pagina producatorului, Arenanet. O lista intreaga de magazine online a mai fost pusa la dispozitia cumparatorilor din intreaga lume. Din pacate, Romania nu se afla in acea lista, dar aceasta nu inseamna ca magazinele online de jocuri din Romania nu vor avea pe stoc Guild Wars 2 in momentul lansarii. O data pentru lansarea jocului nu a fost stabilita dar jocul va fi lansat in 2012.

Variantele ce pot fi cumparate:

In functie de cat de mult vrei sa cheltuiesti pe acest joc, producatorii au pus la dispozitie trei variante. Varianta Digitala va contine doar jocul in timp ce variantele Digital Deluxe si Collectors Edition vor contine si alte bonus-uri. In continuare va vom prezenta variantele disponibile pentru achizitie direct de pe pagina Precomanda Guid Wars 2. Pachetul Digital Edition va costa 54.99.

Pachetul Digital Deluxe Edition va contine ca si varianta simpla Digital un cod prin care iti vei activa contul care iti va oferi acces la joc dar pe langa aceasta optiune de baza vei mai avea la dispozitie si unele aspecte unice cum ar fi: abilitatea Summon Mistfire Wolf, o abilitate speciala rezervata doar celor care cumpara varianta deluxe si Collectors edition, un mic prieten in joc ce se aseamna cu unul din eroii rasei charr,(Rytlock), un banker Golem disponibil timp de 5 zile si inca doua obiecte speciale in joc, Chalice of Glory si Tome of Influence. Detalii aditionale despre toate aceste aspecte puteti gasi pe aceasi pagina de unde se fac si precomenzile. Pachetul Digital Deluxe va costa 74.99.

Pachetul Collectors Edition va contine toate aspectele variantelor Digital si Digital Deluxe dar pe langa aceastas vor primi si cd-urile jocului intr-o cutie de metal pentru fanii colectionabilelor, o figurina de 10 inch cu un erou al rasei charr, o carte de 112 pagini in care poate fi gasit procesul de creare al jocului, un cadru pentru un tablou special Guild Wars 2, un portofoliu cu diferite obiecte de arta si un CD cu cele muzica jocului. Varianta Collectors Edition are ca si pret momentan $159.99.

Toti cei care vor face precomanda la Guild Wars 2 vor avea si acces la toate testarile BETA care vor avea loc pana in momentul lansarii jocului.

Cerinte Minime de Sistem pentru Guild Wars 2:

Procesor: Intel Core 2 Duo 2.0 GHz, Core i3, AMD Athlon 64 X2 sau variante mai performante;
Placa Video: GeForce 7800, ATI Radeon X1800, Intel HD 3000 sau variante mai performante ( In general placi cu memorie de 256 MB Ram si shader 3.0 sau modele mai performante);
Memorie RAM: 2 GB;
Spatiu Hard: 25 GB;
Altele: Conexiune Broadband la internet, tastatura si mouse.


 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)