Jocuri Noi

Eroi inteligence, Dota 2

Scris de Calin
Joi, 22 Septembrie 2011 09:51
Eroi de InteligenceIn Dota2 cat si in jocul original Dota, eroii de inteligence exceleaza in mod special la inceputul jocului, putini fiind aceia care sunt capabili sa faca fata eroilor carry in stagiile tarii ale meciurilor. De regula, eroii de inteligence au rolul de suport si gank, ceea ce inseamna ca rolul lor principal este sa ajute echipa prin folosirea ward-urilor ofensive si defensive si sa salveze erou ce va juca rolul de carry in lategame.

Ancient Apparition1. Ancient Apparition este un erou de inteligence versatil, capabil sa incetineasca si sa ameteasca eroii adversari in zona de efect a magiilor lui. Ancient Apparition are si abilitatea de a creste atacurile adversarilor cu damage magic. Ultima magie a acestuia poate ataca oriunde pe harta cu o lovitura masiva similara rachetelor eroului clockwerk.

Chen2. Chen este un erou de suport foarte versatil care poate creste in padure, lasand loc pentru experienta pe lane unui erou capabil de 2 versus 1. Cu ajutorul unitatilor controlate in padure acesta poate creste departe de actiunea normala a jocului, iar cu abilitatile sale de slow si damage, acesta poate fi un tanker periculos. Ultima magie a acestuia este un heal pentru toti eroii aliati, foarte util in situatii periculoase.

Crystal Maiden3. Crystal Maiden este un erou de suport si control care isi foloseste magiile pentru a incetini si a tine in loc adversarii. Prima magie a acesteia este un slow pe raza mare iar a doua magie este un stun din care adversarii pot folosi magii. Aura acesteia ofera regenerare de mana tuturor aliatilor pe harta iar ultima magie damage urias dar aleator.

Dark Seer4. Dark Seer este unul din putinii eroi de inteligence care au atacul manual de aproape. Dark Seer este in primul rand un damage dealer care isi foloseste magiile pentru a manipula adversarii, aliatii si campul de lupta. Ion Shell este folosit pentru a face damage intr-o zona mica in jurul tintei, deasmenea aceasta are o magie care trage adversarii pe un punct central, o magie de viteza si o ultima care face clone.

Dazzle5. Dazzle este un erou puternic de suport. Acesta este capabil sa isi vindece aliatii si chiar sa ii protejeze impotriva mortii pentru o perioada scurta de timp. O alta magie a acestuia este un slow care face si damage pe o perioada scurta de timp, iar ultima acestuia este un buff/debuff care creste armura aliatilor si o scade in acelasi timp adversarilor prinsi in raza.

Enchantress6. Enchantress este un erou de suport capabil sa reziste atacurilor grele si partea mai multor adversari, care sufera de o scadere in atack speed cand o ataca. Capabilitatile acesteia de a rezista atacurilor este crescuta de o magie care o vindeca in timp. Ultima magie a acesteia ii modifica atacul astfel incat fiecare lovitura devine mai puternica in functie de distanta parcursa a proiectilului.

Enigma7. Enigma este un erou puternic de control, specializat pentru a tine multipli adversari in loc pana cand restul echipei ii termina. Primul spell al acetuia este un stun triplu, care impreuna cu a doua magie care face damage intr-o raza de actiune este foarte util pentru a distruge adversarii. Clonele acestuia transformate dintr-un creep contribuie la atacul acestuia iar ultima lui creaza o gaura neagra care trage orice adversar prins in raza acesteia de actiune.

Leshrac8. Leshrac este un erou de inteligence cu magii ce fac damage direct. Prima abilitate a acestuia este un stun AOE. A doua magie creaza mici explozii in jurul acestuia care afecteaza chiar si turnurile, facand din acesta unul dintre cei mai buni pusheri din joc. Imrepuna cu a chai lightning si ultima care face damage aoe in jurul lui, Leshrac este capabil sa nimiceasca mai multi adversari deodata.

Lich9. Lich este un erou de inteligence cu damage direct care ofera armura aliatilor si incetineste adversarii acestuia cu prima si ultima magie. Prima magie a acestuia este un slow direct care face damage unei tinte si damage mai mic celor din jur, iar ultima este o varianta imbunatatita a acesteia, capabila sa sara de la o tinta la alta. A treia magie a acestuia ii ofera regenerare uriasa de mana, sacrificand un creep.

Lina10. Lina este unul dintre cei mai periculosi eroi de inteligence din Dota2. Prima magie a acesteia face damage intr-un con in timp ce a doua este un stun pe o raza medie. Ultima acesteia este un direct damage spell foarte puternic. Aceste trei magii in combinatie pot distruge orice erou, in special cei de agility si intel. Magia pasiva a acesteia creste viteza de atac cu fiecare magie folosita.

Lion11. Lion este un puternic erou de inteligence capabil sa controleze pentru perioade lungi un erou, fiind chiar capabil sa il elimine folosing ultima magie. Prima magie este un stun in linie, a doua este un hex care tranforma un erou intr-un animal, a treia magie il ajuta sa fure mana de la eroi si creepi iar ultima magie este un puternic atac pe o singura tinta.

Nature's Prophet12. Natures Prophet este un erou foarte mobil, capabil sa ajuga oriunde pe harta in cateva secunde. Pe langa magia care il ajuta sa se teleporteze, Natures Prophet are o magie care creaza o bariera de arbori in jurul unui adversar, care impreuna cu magia care il ajuta sa tranforme acesti arbori in slugile lui, face din acest erou un pusher periculos. Ultima magie face damage mai mare, cu cat mai departe adversarul lui este.

Necrolyte13. Necrolyte este un puternic erou de suport si damage direct. Prima magie a acestuia lanseaza proiectile care cand lovesc un adversar il ranesc, dar cand lovesc un aliat il vindeca. Necrolyte are doua magii pasive, una care ii creste mana cand moare un creep, iar cealalta care face damage in fiecare secunda tuturor adversarilor In jurul lui. Ultima magie a acestuia executa orice erou care a pierdut un anumit procent din viata.

Puck14. Puck este unul dintre cei mai buni initiatori din joc. Acesta este capabil sa se teleporteze in mijlocul actiunii sa opresca toti adversarii sa foloseasca magii si sa ii tina intr-o zona mica. Prima magie il ajuta sa se teleporteze pe distanta unui proiectil iar ultima acestuia este un stun pe raza mare care leaga adversarii intr-un loc. Cei care refuza sa ramana pe pozitie vor suferi un alt stun cand parasesc zona.

Pugna15. Pugna este un erou de inteligence ofensiv capabil sa raneasca atat mutipli adversari cat si turnuri. Prima magie a acestuia este un puternic aoe magic damage spell care poate distruge si turnuri, astfel Pugna este un erou de push in esenta. Aceasta poate nega loviturile fizice pe orice tinta din joc si are posibilitatea sa absoarba viata din orice adversar, facandu-l mai rezistent.

Shadow Shaman16. Shadow Shaman este un erou de suport si un puternic disabler. Magiile acestuia il ajuta sa tina pe loc pentru perioade foarte lungi de vreme un singur erou. Magia sa de hex tranforma un erou intr-un animalut urmat de un lant magic folosit sa il tina in loc. Ultima magie a acestuia aduce pe campul de lupta o serie de Serpent Wards folosita sa atace adversarii dar si turnurile.

Storm17. Storm Spirit este unul dintre cei mai mobili eroi din Dota 2. Acesta cu ajutorul ultimei magii poate traversa harta atata timp cat ii permite mana. Folosind prima magie care lasa o mica mina electrica intr-un loc in combinatie cu stunul acesteia care trage tinta intr-un punct acestea poate intra in bataie, termina un erou si iesi din lupta intr-o clipa.

Tinker18. Tinker este un puternic caster capabil sa isi reseteze durata de asteptare a magiilor cu ajutorul ultimei. Tiner isi foloseste lansatorul de rachete ghidate pentru a ataca doua tinte apropiate si un laser care loveste o singura tinta. A treia abilitate a acestuia face mare damage pe o raza mare. Impreuna cu ultima a acestuia Tinker isi poate folosi in repetate randuri magiile.

Windrunner19. Windrunner este un erou de inteligence cu o raza foarte mare de atac. Prima abilitate a acestuia ii da posibilitatea sa lege un inamic de creepi sau arbori din jur iar a doua trimite o sageata intr-o directie care penetreaza orice. Al treilea spell al acesteia o ajuta sa iasa rapid din batai, incetining inamicii. In cea mai mare parte Windrunner face damage prin atacurile manuale.

Witch Doctor20. Witch Doctor este un puternic suport si disabler. Echipat cu un stun care poate lovi mai multe tinte in repetate randuri, un heal aoe si un blestem puternic, Witch Doctor poate distruge un adversar inainte ca acesta sa isi dea seama ca va muri. Blestemul acestui erou face mai mult damage in functie de cat de rau a fost lovit adversarul in acea perioada.

Zeus21. Zeus este un mag foarte puternic care foloseste fulgere pentru a-si distruge adversarii. Prima magie a acestuia face damage mic, dar foarte des mai multor inamici. A doua magie in schimb este un puternic fulger ce face damage unei singure tinte. Ultima acestuia creaza fulgere deasupra fiecarui adversar, indiferent de pozitia lui pe harta. Deasemenea, toti adversarii din jurul lui Zeus pierd un procent din viata de fiecare data cand acesta foloseste o magie.

Queen of Pain22. Queen of Pain este un erou de inteligence, cu mobilitate foarte mare, oferita de a doua sa magie, Blink. Cu ajutorul acestei abilitati, Queen of Pain se poate teleporta pe diferite distante, la anumite intervale de timp in functie de nivelul abiltiatii. Prima magie a acesteia este un slow, a treia o magie AOE pe raza mica iar ultima este un val de energie sonica ce loveste inamicii intr-o linie dreapta.

Batrider23. Batrider este un erou rapid de intelligence care exceleaza in atacuri surpriza. Prima abilitate a acestuia este o bomba aruncata in linie dreapta care loveste prima tinta care o intalneste, a doua abilitate este un slow care poate fi aplicat de mai multe ori iar a treia abilitate ii adauga viteza dar si lasa in urma lui un zid de flacari. Ultima abilitate a acestui erou este folosita pentru a prinde un inamic si a-l trage inapoi in lupta.

Jakiro24. Jakiro, un erou de intelligence foarte capabil in lupte dar si pentru a distruge rapid cladirile inamice. Prima abilitate creaza un val de foc si unul de gheata simultan care si incetinesc si ard adversarii, a doua abilitate lasa o linie de gheata pe pamanat iar toti care sunt prinsi, raman blocati pentru cateva secunde. Abilitatea pasiva a acestuia il ajuta sa arda adversarii pentru cateva secunde dar functioneaza si pe cladiri. Ultima acestuia creaza un urias val de foc.

Krobelus25. Death Prophet. Krobelus este un erou de inteligence care daca lasat in viata poate schimba repede orice bataie. Pe langa prima abilitate care face damage intr-un con, Krobalus are si o abilitate de silence pe arie foarte mare, o abilitate pasiva care ii imbunatateste toate abilitatile si o ultima magie care creaza un numar mare de fantome care ataca fizic orice erou si chiar si turnurile.

26.Silencer26. Silencer. Nortrom cum implica si numele lui este un erou care se bazeaza pe abilitatile sale pentru a opri inamicii in a folosi abilitati. Abilitatea s-a pasiva este o aura cu -silence- care se activeaza cand un inamic foloseste o abilitate langa el. Prima abilitate a acestuia fura mana si viata in AOE, cealalta pasiva ii imbunatateste atacurile in functie de inteligence iar ultima este un Silence Global.

Invoker Dota 227. Invoker. Numit Kael in Dota 1, acum invoker e numit Garral si este unul dintre cei mai ciudati si dificili eroi din dota 2. Dificultatea ridicata iese din faptul ca acest erou are nu 4 abilitati cu un total de 10 abilitati. Trei abilitati primare Quas, Wex si Exort combinate in total ofera 10 magii diferite din care 2 pot fi active in celasi timp. Cele trei magii primare de asemenea ii ofera atribute pasive.

Apasati aici pentru eroii de STRENGHT si AGILITY.

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)