Jocuri Noi

Eroi agility, Dota 2.

Scris de Calin
Joi, 22 Septembrie 2011 10:07

Eroi agility, Dota 2Eroii de agility din Dota 2 indeplinesc variate roluri, fie ele de gankeri sau de carry, trasatura care caracterizeaza acesti eroi sunt viteza de atac, miscare si faptul ca ei sunt cei care preiau controlul asupra meciurilor in fazele tarzii ale acesteia. De regula, eroii de agility au mai putine abilitati active si mai multe pasive care ii ajuta sa devina puternici mai tarziu cu ajutorul obiectelor.Anti-Mage1. Anti-Mage este un erou de agility specializat pentru a face magii incapabili sa isi foloseasca abilitatile la potential maxim. Prima abilitate pasiva a acestuia ii adauga atacurilor abilitatea de a fura mana si a o folosi impotriva adversarilor. Abilitatea de teleportare a acestuia il face un carry versatil iar ultima magie este special creata pentru a termina magii cu un nivel scazut de mana.

Drow Ranger2. Drow Ranger este un erou fragil cu raza mare de atac care isi foloseste atacurile pentru a incetini adversarii lui. Drown Ranger are un o aura speciala care ii creste puterea de atac ata ei cat si aliatilor din jur, iar ultima acesteia ii creste si mai mult puterea atacurilor. Pentru a fi eficient impotriva eroilor de inteligence, Drow Ranger are un silence pe raza mare.

Faceless Void3. Faceless Void este un erou de agility cu potentialul de a lua controlul unui joc intreg in late game. Prima magie a acestuia este o teleportare pe distanta scurta iar ultima magie a acestuia creaza o cupola in care nimeni inafara de Void nu se poate misca. Faceless Void exceleaz datorita abilitatilor lui pasive care il ajuta sa tina pe loc adversarii sau sa negheze loviturile primite.

Mirana4. Mirana este un erou de agility capabil sa sara peste obstacole si sa isi tina adversarii in loc cu o lovitura bine plasata. Prima magie a acesteia loveste toti adversarii din jurul ei cu stele cazatoare iar a treia o ajuta sa sara in sau din bataie. Magia care defineste un adevarat profesionist este sageata care traverseaza o distanta mare si loveste cu stun prima tinta care o intalneste.

Morphling5. Morphling este un erou de agility capabil sa isi modifice atat numarul de puncte in agility cat si cele de stenght, astfel la nevoie, morphling poate trece din rolul de tank in cel de carry si inapoi. Ultima acestuia ii da posibilitatea de a crea o clona iar prima magie Wave Form ii da abilitatea de a intra sau iesi din lupta cu usurinta.

Razor6. Razor este un erou de agility foarte fragil la inceputul jocului, dar capabil sa forteze adversarii lui inapoi la turn. Cu ajutorul magii sale de a fura damage de la eroii adversari, acesta poate schimba cursul unei batai in cateva secunde. Cu putine obiecte de baza si abilitatea s-a pasiva acesta este unul dintre cei mai rapizi eroi carry din Dota2.

Shadow Fiend7. Shadow Fiend este un erou de agility care se foloeste de o magie pentru a ataca inamicii la trei distante diferite, mare, medie si mica. Folosind aceste trei magii cum trebuie, Shadow Fiend este unul dintre cei mai puternici eroi la inceputul jocului. Abilitatile sale pasive in schimb il ajuta sa devina puternic spre sfarsitul jocului. Fiecare suflet furat il ajuta sa devina mai puternic, deci pentru a juca Shadow Fiend, jucatorul trebuie sa fie capabil sa fure creepii.

Sniper8. Sniper este un erou de agility cu raza de atac foarte mare. Raza de actiune a acestui erou este atat de mare incat poate intrece raza turnurilor. Cele doua magii pasive ale acestui erou ii ofera raza de atac mai mare si sansa de lovi cu stun atacurile lui. Prima magie activa a acestuia loveste pe raza atat eroi cat si turnuri iar ultima magie este o lovitura la foarte mare distanta.

Spectre9. Spectre este un erou specializat in lupta de aproape in special contra un inamic neajutorat. Una din magiile pasive ale acestui erou ii creste puterea atacurilor pe un erou daca nici un coechipier nu se afla in jurul lui in timp ce cealalta abilitate pasiva respinde un procent din loviturile incasate si le transmite inamicilor din jur. Cu ajutorul primei magii, Spectre poate traversa peste teren dealtfel imposibil de traversat iar ultima magie, Haunt il ajuta sa ajunga la orice inamic de pe harta.

Vengeful Spirit10. Vengeful Spirit este un erou de agility menit sa isi ajute adversarii prin gankuri sau sa ii scoata din batai cu ajutorul ultimei. Prima magie a acestuia este un stun single-target iar ultima magie a acestuia este folosita pentru a schimba locul instant cu un adversar. O astfel de miscare poate fi periculoasa, dar si benefica echipei. Aura de marire a puterii de atac a aliatilor face din Vengeful Spirit o adevarata comoara in echipa.

Venomancer11. Venomancer este un erou de agility care isi foloseste abilitatile pentru a incetini si a slabi incet fortele adversare. Atacurile acestui erou sunt veninioase si foloseesc pentru a incetini si a slabi eroii inamici. Cu ajutorul wardurilor ofensive Plague Wards, Venomancer poate explora zonele necunoscute cu risc scazut iar ultima magie a acestuia otraveste totul in jurul lui.

Viper12. Viper este un erou de agility cu atacuri la distanta specializat in a incetini inamicii pentru a se juca cu ei inainte de a muri. Abilitatile pasive ale acestui erou il fac sa fie rezistent, astfel incat sa nu fie eliminat inainte sa isi joace rolul. Majoritatea abilitatilor acestui eroi sunt centrate in jurul otravirii si incetinirii eroilor inamici.

Weaver13. Weaver este un erou fragil capabil sa puna stapanire pe meciuri odata ce anumite obiecte sunt cumparate. Weaver isi foloseste abilitatea pasiva pentru a ataca de trei ori intr-un timp foarte scurt. De asemenea acest erou poate trimite un val de insecte mici care se ataseaza de inamici. Cea mai importanta unealta a acestui erou este ultima magie, care il trimite inapoi in timp cu cinci secunde.

Juggernaut14. Juggernaut este un erou de agility extrem de capabil atat la inceputul jocului cat si in late-game. Prima magie a acestuia ii da abilitatea sa se roteasca cu uriasa lui sabie pentru a face magic-damage in jurul lui tuturor inamicilor. Aceasta abilitate cat si ultima il fac invulnerabil pentru o perioada scurta de timp. Prima magie ofera imunitate contra magiilor doar iar abilitatile pasive ii dubleaza ocazional atacul.

Bloodseeker15. Bloodseeker poate fi unul dintre cei mai rezistenti eroi din Dota2, datorita abilitatii sale de a fura viata unui inamic ucis. Abilitatile sale pasive ii permit sa fure viata in urma unui kill si sa miroase un adversar insangerat. Prima abilitate a acestuia creste puterea de atac si nu lasa tinta magiei sa foloseasca alte abilitati. Aceasta poate fi folosita atat pe eroul insasi cat si pe adversari.

16.Rikimaru16. Rikimaru, sau Stealth Assassin cum mai este numit este un erou de carry care se bazeaza foarte mult pe elementul surpriza. Prima magie a acestuia creaza un nor de fum care incetineste si opresete folosirea magiilor, a doua magie a acestuia este o teleportare cu atac iar ultima ii da abilitatea de a fi permanent invizibil. Datorita abilitatii pasive a acestuia, obiectele cu agility sunt o prioritate pentru Riki.

Broodmother17. Broodmother este un erou de agility cu mare potential de a fi carry in late game. Acest erou se bazeaza foarte mult pe abilitatile sale care incetinesc, ii ofera protectia invizibilitatii si ii ofera un nivel urias de life-steal. Prima abilitate a acestui erou creaza 2 paianjeni mai mici, cu a doua abilitate tese o panza uriasa care ii ofera invizibilitate, abilitatea pasiva incetineste iar ultima ii ofera life-steal.

18.Ursa18. Ursa. Un erou de agility capabil sa il elimine pe Roshan fara ajutorul echipei, Ursa este un carry si initiator foarte periculos daca este lasat sa creasca. Abilitatea pasiva a acestuia ii creste puterea de atac exponential in functie de cate lovituri consecutive face asupra unei tinte. De asemenea acesta are o abilitate care incetineste si ultima abilitate care ii mareste atacul in functie de HP.

Bounty Hunter dota219. Bounty Hunter. Gondar este un erou de carry cu o abilitate care il face invizibil pentru o scurta perioada de timp. In momentul in care Gondar iese din invizibilitate urmatoarea lui lovitura va fi mai puternica. Abilitatea s-a pasiva ii ofera critical hits-, prima abilitate este un 1-target spell cu damage mare iar ultima abilitate ii ofera mai mult gold pe fiecare erou ucis cu Track pe el.

20.clinkz20. Clinkz. Bone Fletcher este un erou de agility cu atacuri de la distanta. Acesta are patru abilitati active. Prima abilitate odata activata ii ofera viteza de atac aditionala pentru o scurta perioada de timo, a doua abilitate poate fi activata pentru a oferi damage atacurilor iar a treia abilitate il face invizibil si ii ofera viteza de miscare. Ultima abilitate a acestuia ii mareste punctele daca omoara un creep aliat.


Apasati aici pentru eroii de STRENGHT si INTELIGENCE.


 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)