Jocuri Noi

Need For Speed World

Scris de Serj
Joi, 15 Iulie 2010 09:44
need for speed worldVesti bune pentru fanii seriei Need for Speed si in general a jocurilor cu curse de masini. Need for Speed World este gata si va fi lansat saptamana viitoare, mai precis pe data de 20 iulie in SUA si 23 iulie in Europa.

Dezvoltat de Ea Black Box si distribuit de Electronic Arts, Need for Speed World va fi un joc exclusiv online, gratuit, ce vine cu promisiunea sa ne ofere o experienta de viteza de calitate intr-un mediu social fara precedent. Pentru prima data in seria need For Speed, jucatorii vor avea ocazia de a se lua la intrecere intre ei, fie intre prieteni sau familie fie alegand unul dintre cei mai buni jucatori, in curse online sau urmariri politiste pe un teren de 150 de mile patrate, fara bariere. De altfel, Need For Speed World aduna la un loc cele ami populare locatii din Need For Speed Most Wanted si Need For Speed Carbon, oferind una dintre cele mai interesante experiente ale universului Need For Speed.

Oferind un gameplay atat de tip co-op cat si team based, unde jucatorii vor lua rolul politistilor, Need For Speed World va oferi de asemenea si cel ami important parc auto din istoria seriei Need For Speed, si aici ne referim la numarul masinilor licentiate. Dupa cum am spus inainte, jocul va fi gratuit, cu o singura conditie: cei care vor alege aceasta optiune, vor putea avansa doar pana la nivelul 10. Chiar si asa, nu vor exista limite de timp care sa-i impiedice sa joace oricat de mult doresc, neputand insa sa avanseze peste acest punct.

Cei care vor vrea insa sa ia jocul mult mai in serios, vor fi nevoiti sa achizitioneze pachetul starter care poate fi achizitionat prin intermediul precomezilor, pana la data de 20 iulie de la adresa http://world.needforspeed.com/preorder.

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)