Jocuri Noi

Scris de MoniX
Marţi, 06 Noiembrie 2007 13:21

microsoft-mouse.jpg   Cei ce folosesc calculatorul şi pentru altceva decât jocuri, filme sau muzică ar putea fi încântaţi de noua invenţie a companiei Microsoft: Wireless Notebook Presenter 8000. Dacă numele lung şi pompos nu vi-a atras atenţia, funcţiile sale o vor face, pentru că Wireless Notebook Presenter 8000 e de fapt un mouse, presenter, laser pointer şi o telecomandă, la un loc!

  Produsul funcţionează prin tehnologia Bluetooth wireless şi este ergonomic. Utilitatea sa se justifică atunci când vreţi să faceţi o prezentare în programul Microsoft PowerPoint. Şi mai ales când vreţi să o faceţi de la distanţă. Nu trebuie decât să întoarceţi mouse-ul pentru a-l putea folosi pe post de telecomandă. Iar prezentarea va fi cu atât mai clară cu cât veţi evidenţia aspectele importante cu ajutorul laserulului încorporat.

 Dimensiunile mici ale acestuia vă vor permite să îl purtaţi chiar şi în buzunar. Dispozitivul poate fi folosit şi ca telecomandă multimedia, iar producătorii promit că bateria vă va ţine în jur de două săptămâni. Wireless Notebook Presenter 8000 poate fi comandat prin mai multe magazine online, la un preţ ce variază între 279 şi 296 RON.


 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)