Jocuri Noi

Lenovo S10, noul concurent al seriei EEE

Scris de Caesar
Luni, 11 August 2008 16:21
lenovo_ideapad_s10_1.jpg  Probabil ştiaţi deja dar, de curând, Assus au lansat o nouă versiune al ultraportabilului EEE, cu un ecran mai mare, o capacitate de stocare mărită şi o greutate care se menţine încă sub limita de 1kg.

  Nici cei de la Microsoft nu au stat pe gânduri, versiunea lor de laptop ultraportabil, MSI fiind aproape de lansare. Ce se întâmplă însă cu ceilalţi mari producători din domeniu? Ei bine, potrivit ultimelor bârfe, chinezii de la Lenovo pregătesc şi ei ceva. Un laptop ultraportabil ce va purta numele de Lenovo S10. Chiar dacă nu ştim încă prea multe, veştile care ne vin nu pot decât să ne satisfacă.

  Privind imaginea de mai jos observăm atenţia chinezilor la detalii, S10 fiind chiar arătos faţă de alte ultraportabile lansate sau în curs de lansare. Tastatura, la 85% din tastatura unui laptop normal nu poate fi decât extrem de accesibilă cât priveşte configuraţia tehnică, S10 va fi mai mult decât mulţumitor, incorporând un procesor Intel Atom care rulează la o frecvenţă de 1,6 Ghy, memorie RAM de 512, 1024 şi 2048 MB şi un hard disk de minimum 80 GB. Ecranul va avea 10 inch şi rezoluţie de 1024x600 iar greutatea gadgetului nu va depăşi cu mult 1 kg.

  NU mai trebuie să spunem că vom avea conectivitate wireless, ethernet şi bluetooth, un multi card reader şi baterie în 3 celule care va permite o funcţionare neîntreruptă de 3 ore. Vizibil mai scump decât alte ultraportabile concurente, Lenovo S10 va avea un preţ minim de 399 USD, acesta putând urca în funcţie de configuraţie, pâna la 540 USD.


lenovo_ideapad_s10_-_open.jpg


 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)