Jocuri Noi

Lenovo prezinta noi modele ThinkPad

Scris de Serj
Duminică, 16 Septembrie 2007 01:53
lenovo.jpg   Lenovo intră pe piaţă cu trei noi modele de notebook-uri: ThinkPad X61, X61s si X61 Tablet. La seria ThinkPad, Lenovo a îmbunătăţit capacităţile de conectare wireless, bateria, optiunile de securitate, echipând notebook-urile cu cea mai recenta tehnologie pentru utilizare mobila.

   Compania şi-a reactualizat atât seria ThinkPad, cât şi modelele Lenovo 3000, cele dintâi fiind dotate cu ecran de 15,4 inci, iar Lenovo 3000 N200, cu ecran de 14 inci.

 „Utilizatorii ne spun că portabilitatea, fiabilitatea, conectivitatea şi securitatea sunt cele mai importante aspecte pe care le doresc la notebook-urile lor”, a declarat Marc Godin, vicepreşedintele Lenovo.

 O antena integrată, disponibilă pentru modelele X61 si X61s, precum şi îmbunatirile aduse la funcţiile wireless, aduc nu numai o rază de acoperire mai mare, ci şi mai multă uşurinţă în accesarea internetului. Utilizatorul are la dispoziţie opţiuni precum WWAN, WLAN, GB Ethernet, Bluetooth sau prin modem, pe anumite modele.

 Bateriile la X61s oferă mai mult de 12 ore de utilizare. X61 si X61 Tablet ajung până la 11, respectiv 10 ore. Lenovo aduce o nouă opţiune, BatteryStretch, prin care se câştigă până la 15% în plus la durata de viaţă a bateriei, prin deconectarea temporară a anumitor funcţii în Power Manager ThinkVantage.

 Securitatea a fost îmbunătăţită prin Client Security Solution, prin care se pot administra parolele şi a codurile de criptare a informaţiilor, utilizatorul beneficiind opţional şi de cititoare de amprente digitale. Lenovo a adăugat şi un nou sistem de protejare cu parolă a hard disk-ului.

 Cu SuperView, utilizatorii modelului ThinkPad X61 Tablet pot citi textul afisat în condiţii optime chiar si în aer liber, la lumina soarelui. Tehnologia SuperView ajută şi la protejarea ecranului, conferindu-i rezistenţă sporită.

 Toate modelele vor fi disponibile în luna iunie, prin partenerii Lenovo, sau online, la adresa www.lenovo.com .


 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)