Jocuri Noi

Visual Fan lanseaza Allview AllDro, prima tableta romaneasca

Scris de Caesar
Marţi, 23 Noiembrie 2010 09:12
Tableta-PC-Allview-AllDroCei de la Visual Fan se pregatesc de o noua lansare sub brandul Allview. AllDro va deveni astfel incepand cu data de 25 noiembrie prima tableta PC romaneasca, pregatita as concureze cu branduri deja celebre si consacrate pe piata de profil. PC tabletul Allview AllDro va fi un gadget asemanator iPad, destinat celor in permanenta miscare, usor de transportat datorita dimensiunilor sale si accesibil ca pret, raportat la concurentele de pe piata. Allview AllDro va functiona pe baza unui sistem de operare Android 2.1, va avea conectivitate Wi-Fi si un ecran de numai 7 inci. Nu vor lipsi capacitatile multimedia si office, internet, mail etc.


Cu ajutorul unui cablu HDMI poate reda imagini si clipuri video la calitate fullHD pe orice televizor care dispune de aceste posibilitati, permite efectuarea apelurilor VOIP si dispune de un port miniUSB pentru transferul de date din si pe tableta. Desi memoria interna nu este decat de 2 GB, aceasta poate fi extinsa pana la 32GB. Cat priveste durata de viata a bateriei, ascultand muzica aceasta rezista aproximativ 30 de ore in vreme ce navigand pe internet, Allview AllDro va functiona fara incarcare vreme de 6 ore. In fine, tableta este propulsata de un procesor de 800 Mhz iar pe viitor cei de la Visual Fan au in plan sa lanseze si o versiune cu capabilitati 3G.
Cat priveste pretul, acesta va fi extrem de accesibil, mult mai mic decat al altor gadgeturi din aceeasi categorie, probabil in jur de 850 de lei (200 de euro). Allview Alldro va fi comercializat in magazinele partenere incepand cu luna decembrie.


 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)