Jocuri Noi

Samsung GT-i9000, telefonul cu procesor dual core

Scris de Caesar
Miercuri, 17 Noiembrie 2010 05:51
samsung-gt-i9000Samsung GT-i9000 ar putea deveni in scurt timp unul dintre cele mai puternice telefoane bazate pe platforma Samsung Orion de pe piata. Modelul GT-i9000 sau i9100 cum este cunoscut in japonia, ar avea un procesor dual core ARM Cortex A9 cu o frecventa de 1 Ghz. Anuntul a fost facut de cunoscutul reviewer de gadgeturi, rusul Eldar Murtazin, renumit pentru usurinta cu care pune mana pe cele mai noi aparate si publica teste, cu mult inainte ca acestea sa fie anuntate oficial de companiile producatoare. Mai mult, el se lauda ca fiind in posesia unui astfel de terminal pe care l-a si testat.

Astfel, GT-i900 ar putea deveni telefonul cel mai ravnit printre amatorii de gadgeturi de ultima ora. Pe langa procesorul dual core ARM Cortex A9 cu consum redus, acesta ar mai putea beneficia de un motor grafic de cateva ori ami performant decat ceea ce putea oferi Samsung pana la ora actuala, suport pentru filmare la 30 de cadre pe secunda, suport pentru folosirea a trei ecrane in acelasi timp, GPS, HDMI 1.3a, devenind astfel un concurent serios care sa-i ia fata noului iPhone 4 lansat de curand de cei de la Apple.

In fine, cei de la Samsung au anuntat ca lucreaza la un terminal cu procesor dual core inca din septembrie, pe platforma Samsung Orion. Ramane de vazut daca zvonurile lansate de Murtazin sunt adevarate si daca, GT-i9000 va fi lansat in acest an sau nu.

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)