Jocuri Noi

I am Rich. Fara numar!

Scris de Caesar
Joi, 07 August 2008 14:45
iconul-tantric.jpg  Va mai amintiti de celebra imagine cu grasani acoperiti de sudoare si aur, cu ochelari de soare si la bustul gol pe care cei de la Virgin Media au folosit-o pentru a caracteriza România? Ei bine, la minunaţii lor puştani şi piţipoance care încă se mai dau în vânt după nimicuri de doar câteva mii de euro, s-au gândit şi dezvoltatorii de aplicaţii pentru iPhone.

  Jale mare în lume după ce iPhone a ajuns la infamul preţ de 200 de dolari. Cu nici un an în urmă preţul era triplu şi piţipoancele fericite că au cu ce se poza în oglindă. La un preţ de 200 de dolari nici cerşetorii nu se mai uită la ei aşa că, cei de la Apple vin cu o nouă ofertă de milioane:Un soft care costă 1000 de dolari şi nu face nimica. Nimic în afara de faptul că le readuce strălucirea minunaţilor, progeniturilor celor cu tona de haur la gât. De acum vor putea ieşi în lume liniştiţi: iPhone-ul lor face 1200 de dolari. Dublu decât anul trecut.

  Lăsând gluma la o parte, softul cu pricina se numeşte "I Am Rich" şi a fost creat de un anume Armin Heinrich, preţuieşte exact 999,99 dolari şi nu face altceva decât să ne arate o piatra strălucitoare. Poate fi cumpărat din magazinul online al iTunes şi, se presupune că ar avea proprietăţi magice. Dacă nu, măcar tantrice. Nu le+am testat dar bănuim că sunt "fără număr..."
 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)