Jocuri Noi

Dexter joc pentru iPhone

Scris de Serj
Vineri, 24 Octombrie 2008 11:13
dexter-crop.jpg  Când auzi de Dexter cu siguranță mintea te duce la binecunoscutul serial de desene animate difuzat pe Cartoon Network. Ei bine nu despre desenele animate este vorba serialul fiind chiar nerecomandat persoanelor sub 16 ani.

  Pentru cei care nu stiu Dexter Morgan personajul principal al serialului este un specialist in sânge în cadrul departamentului de politie din Miami, care ascunde un secret cutremurător. Pe lângă viața normal de polițist care o duce împreună cu prietena lui, Dexter este și un criminal în serie care traieste dupa codul impus de tatăl său vitreg. Invățat să omoare doar oameni care la randul lor au ucis sau au facut rău altor persoane și extrem de atent în ceea ce face, Dexter reușește să scape de fiecare dată.

  Jocul pentru iPhone e un joc de mister, jucatorul va trebui să investigheze și să rezolve probleme, să analizeze scenele de crimă și să ia decizii având în vedere pedeapsa care va fi aplicată, cea corectă și prevazută de lege, sau cea drastică impusă de codul lui Harry (tatal vitreg a lui Dexter). Jocul incă se afla sub dezvoltare,iar data de lansare încă nu a fost facută publică.


 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)