Jocuri Noi

Ultimate Marvel vs. Capcom 3

Scris de Calin
Joi, 10 Noiembrie 2011 12:19

Ultimate Marvel vs. Capcom 3Legendarele personaje din cele doua uriase universuri, Marvel si Capcom se reintorc pe consolele de pretutindeni cu aparitia celei de-a treia parti din seria Ultimate MVC. Cu personaje foarte cunoscute cum ar fi Spider-man, Wolverie, Iron Man si Morrigan, aceasta serie a cucerit inimilor tuturor jucatorilor din lume ca anul acesta sa se intoarca cu Ultimate Marvel vs. Capcom 3, cu noi personaje si un nou stil.

Despre Ultimate Marvel vs. Capcom 3

Printre personajele deja cunoscute din jocurile precedente,la lista din Ultimate Marvel vs. Capcom 3 au fost adaugate personaje interesante cum ar fi Trish din jocul Devil May Cry si multe altele din universul Capcom, fiecare cu un stil aparte inspirat din benzile desenate si aduse la viata cu ajutorul framework-ului MT al celor de la Capcom.

Ultimate Marvel vs. Capcom 3 te duce la noi limite in aceasta varianta imbunatatita a jocului Marvel vs. Capcom 3. Cu zeci de legende din ambele universuri importate din toate jocurile Marvel vs. Capcom de pana acum si impreuna cu cele 12 noi personaje, lista de luptatori din acest joc a ajuns la un numar de 50, printre Strider, Firebrand, Vergil, Phoenix Wright, Frank West si Nemesis din universul Capcom si Nova, Doctor Strange, Ghost Rider, Rocket Raccoon, Iron Fist si Hawkeye din univesrul Marvel.

Stilul de joc a fost modificat si imbunatatit intr-o oarecare masura in Ultimate Marvel vs. Capcom 3 pentru a fi usor de manevrat de catre veterani, dar in acelasi timp sa fie usor de invatat de catre incepatori.

Cu ocazia lansarii acestui joc, producatorii lui au decis sa implementeze diferite moduri de joc atat pentru profesionisti cat si pentru incepatori dar si un mod Spectator pentru a imbunatati experienta generala a jocului.

Trasaturi Ultimate Marvel vs. Capcom 3:

Lista completa Cu 12 jucatori noi adaugati in acest joc plus cei doi jucatori care pot fi descarcati de pe internet, lista ajunge la 50 de luptatori.
Multe legente Ultimate Marvel vs. Capcom 3 include un numar mare de personaje iconice din ambele universuri cum ar fi Strider si Firebrand din Capcom si Ghost Rider si Hawkeye din Marvel.
Balansat Ultimate MVC 3 a fost balansat in asa fel incat sa ofere o experienta placuta atat incepatorilor cat si jucatorilor profesionisti.
Moduri noi Modul Spectator a fost implementat in Ultimate Marvel vs. Capcom dupa sute de cereri din partea fanilor. Acest mod va adauga la calitatea modului online de joc.

Screenshots Ultimate Marvel vs. Capcom 3:
Ultimate Marvel vs. Capcom 3 Ultimate Marvel vs. Capcom 3 Ultimate Marvel vs. Capcom 3 Ultimate Marvel vs. Capcom 3
Ultimate Marvel vs. Capcom 3 Ultimate Marvel vs. Capcom 3 Ultimate Marvel vs. Capcom 3 Ultimate Marvel vs. Capcom 3
Trailer Ultimate Marvel vs. Capcom 3: 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)