Jocuri Noi

Shinobi pentru 3DS si PS2.

Scris de Calin
Vineri, 11 Noiembrie 2011 10:32

ShinobiMult asteptata continuare a seriei Shinobi se intoarce pe platformele Nintento 3DS si PS2 pentru a continua povestea lui Joe Musashi, dar prin perspectiva tatalui sau, Jiro Musashi, liderul clanului ninja Oboro. Genul jocului a fost pastrat din predecesoarele acestui joc pentru a pastra aceasi senzatie in timpul jocului care a facut din primele titluri Shinobi un succes.

Despre Shinobi:

Shinobi este un joc de actiune din familia side-scrolling action games, care inseamna ca actiunea se petrece intr-un cadru in continua miscare in doua dimensiuni. Noul Shinobi va avea parte de un nou sistem de combinatii la care se vor adauga vechile sisteme de lupte mana la mana, de la distanta si celebrele miscari acrobatice ale luptatorilor ninja.

Pe langa abilitatile de lupta ale lui Jiro Musashi va trebui sa folosi si magiile acestuia pentru a scapa din situatiile cu adevarat dificile, in special cand sunteti incoltiti. Sistemul side-scrolling, impreuna cu lupta dinamica si locatiile exotice creaza un adevart joc de actiune de care te poti bucura amintindu-ti de jocurile din perioada de aur a consolei Play Station 2.

Creat special pentru consola Nintendo 3DS, Shinobi este prezentat cu o grafica exceptionala 3D, personaje excelent dezvoltate si locatii exotice si frumos decorate. Pentru a atrage atentia atat jucatorilor noi cat si a veteranilor, cei de la SEGA au adaugat diferite noi trasaturi si provocari in Shinobi.

Trasaturi Shinobi:

Retraieste modul de joc side scrolling cu care s-a facut remarcata seria Shinobi, imbunatatica cu trasaturi moderne. Toate elementele din jocurile precedente plus unele noi au fost aduse laolalta pentru a crea un joc exceptional intr-un mediu 3D.
Infrange inamici cu propriul stil si propria indemanare cu ajutorul miscarilor acrobatice, stilul de lupta mana la mana si la distanta, dar si cu ajutorul magiilor speciale ale eroului principal, Jiro Musashi.
Folositi StreetPass-urile pentru a descoperi zone din modul Retro Challenge si jucati cu eroul din jocurile precedente Joe Musashi.
Stapaniti un nou mod de lupta, descoperiti zeci de obiective secundare, noi harti si misiuni la care va puteti intoarce in repetate randuri pentru a obtine scoruri mai bune. Reviziteaza-ti misiunile pentru a descoperi care iti sunt slabiciunile.

Screenshots Shinobi:
Shinobi Shinobi Shinobi Shinobi
Shinobi Shinobi Shinobi Shinobi
Trailer Shinobi: 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)