Jocuri Noi

Anarchy Reigns

Scris de Calin
Miercuri, 18 Ianuarie 2012 11:45

Anarchy ReignsAnarchy Reigns este un joc dedicat iubitorilor de lupte haotice foarte intuitive si foarte delectabile. Numele jocului sugereaza intr-un mod simplu ce fel de joc va fi acesta. Un third-person-brawler, adica un joc cu batai cu camera situata in spatele personajului pentru un cadru larg si usor de inteles. Jocul situat intr-un oras intr-o perioada post-apocaliptica te va pune in contact direct cu un numar mare de alti luptatori.

Despre Anarchy Reigns.

Anarchy Reigns este un joc online pentru console cu o idee relativ simpla. Esti online, te lupti, iesi, repeti. Acest joc este o combinatie ideala de haos, lupte, lovituri zburatoare si vorbe rele.Unul din aspectele asteptate ale acestui joc este modul multiplayer cu diferite alte tipuri de joc, cum ar fi Battle Royale unde pana la opt jucatori pot ocupa aceasi zona pentru a determina care este cel mai tare.

Zonele de lupta din Anarchy Reigns sunt surprinzator de mari pentru un astfel de joc iar posibilitatile sunt infinite. Cum toti luptatorii din acest joc sunt imbunatatiti prin nano-tehnologie, poti cu usurinta sari de pe acoperisul unui bloc pe capetele inamicilor fara sa risti daune prea mari. Luptele sunt simple dar spectaculoase, cu un sistem de combinatii de lovituri normale si grele. Pe langa cele doua tipuri de lovituri, normal si heavy avem si un buton de grab (prinde) cu care poti face ravagii uriase. De asemenea veti avea la dispozitie si un buton de lock-on cu care putei selecta un singur inamic fara sa il piredeti din vedere.

Pe langa un sistem de lupta intrigant, jocul iti ofera multe alte surprize. Spre exemplu poti lua un power-up care te va teleporta intr-o arena de 1v1 cu cel mai apropiat inamic, sau te poti trezi cu un val mareic care inghite jumatate din harta. Anarchy Reigns este unul dintre cele mai imprevizibile jocuri cu batai din ultima vreme. Cei care cunosc jocul Mad World vor fi bucurosi sa afle ca unele personaje vor face tranzitia la Anarchy Reigns. Printre aceste personaje puteti gasi pe Jack, Mathilda si The Blacker Baron.

Daca jocul nu pare a fi foarte rafinat, are alte aspecte care il vor face sa iasa in evidenta in lumea jocurilor, cum ar fi energie si dinamica.

Trasaturi Anarchy Reigns:

Joc creativ cu un singur scop. Lupta sa iti distrugi adversarii. Acest joc poate cuprinde pana la 8 jucatori in acelasi timp intr-un mediu online. Puteti alege unul din cele 8 personaje unice cu stil de lupta , arme si lovituri speciale aparte.
Diferite moduri de joc multiplayer fiecare cu trasaturi unice pentru jucatori de toate felurile cu gusturi diferite. Puteti gasi in Anarchy Reigns modurile de joc: Death Match, Battle Royale si Survival Mode.
Action Trigger Events, sau A.T.E. sunt sisteme implementate in joc care modifica complet actiunea jocului cum ar fi: prabusirea unui avion, o gaura neagra aparuta din senin, bombardamente imprevizibile sau multe altele.

Anarchy Reigns va fi lansat saptamana viitoare, in data de 24.01.2012 pe platformele X Box 360 si Play Station 3.

Screenshots Anarchy Reigns:
Anarchy Reigns Anarchy Reigns Anarchy Reigns Anarchy Reigns
Anarchy Reigns Anarchy Reigns Anarchy Reigns Anarchy Reigns
Trailer Anarchy Reigns:


 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)