Jocuri Noi

Doctor Lautrec and the Forgotten Knights

Scris de Calin
Miercuri, 07 Decembrie 2011 12:23

Doctor Lautrec and the Forgotten KnightPrintre putinele jocuri lansate in luna decembrie avem si jocul detective pentru Nintendo 3DS, Doctor Lautrec and the Forgotten Knights. In acest joc vei lua rolul doctorului Jean-Pierre Lautrec, un excentric, sarcastic dar totusi briliant detectiv obsedat de investigarea si rezolvarea misterelor. In acest joc, il veti ajuta sa gaseasca comoara lui Louis XIV al Casei de Borbon.

Trasaturile jocului Doctor Lautrec and the Forgotten Knights:

In acest joc, veti fi insarcinat sa gasiti comoara secreta al Louis XIV al Casei De Bourbon, prin rezolvarea a unui numar semnificativ de mistere. Descoperiti secretele si rezolvati mistere pentru a afla mai multe despre comoara respectivului Louis de Bourbon.

Povestea jocului este spusa intr-un cadru 2D dar motorul grafic al jocului si efectiv jocul in sine este 3D, folosit pentru a imbunatati experienta jucatorului. In Doctor Lautrec and the Forgotten Knights veti avea de rezolvat mai bine de 250 de mistere in aproximativ 20 de ore de joc.

Acest joc are ca sursa o harta de comori cu diferite locatii pe care doctorul arheolog Lautrec trebuie sa le viziteze pentru a descoperi misterul hartii. Doctorul Lautrec este o persoana neortodoxa, rar inteleasa si este unul dintre profesorii mai putin preferati de studenti la universitatea la care preda. Dr. Lautrec nu este totusi singur in aventurile lui ci este insotit de o studenta isteata si dornica de aventura numita Sophie.

Pe parcursul jocului, Doctorul Lautrec se foloseste de logica, inteligenta si un ochi ager pentru a descifra misterele care duc spre centrul hartii. Motorul grafic al acestui joc prezinta povestea intr-un mediu tridimensional, cu clipuri video 2D de o calitate superba.

Per total, acest joc Doctor Lautrec and the Forgotten Knights este un joc excelent care ofera peste 20 de ore de mistere, unul mai interesant decat altul cu un numar mare de persoanje unice care il asista sau incearca sa il opreasca pe bunul doctor in misiunea lui.

Jocul a fost lansat pe data de 25 noiembrie in Marea Britanie si va fi lansat in data de 13 decembrie in Statele Unite pe platforma Nintendo 3DS.

Screenshots Doctor Lautrec and the Forgotten Knights:
Doctor Lautrec and the Forgotten Knight Doctor Lautrec and the Forgotten Knight Doctor Lautrec and the Forgotten Knight Doctor Lautrec and the Forgotten Knight
Doctor Lautrec and the Forgotten Knight Doctor Lautrec and the Forgotten Knight Doctor Lautrec and the Forgotten Knight Doctor Lautrec
Trailer Doctor Lautrec and the Forgotten Knights: 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)