Jocuri Noi

2 milioane de HTC Touch handsets livrate

Scris de Serj
Vineri, 01 Februarie 2008 08:57
htc-touch.jpg  In noiembrie, HTC anunţau livrarea device-ului Touch cu numărul 1 milion. După doar 3 luni, compania taiwaneză producătoare de smartphones declară că au dublat această cifră. Fară indoială Touch este o carte caştigătoare a HTC.

  Nu este prea scump şi are un aspect foarte atrăgător, devenind astfel o achiziţie foarte tentantă, fară a mai pune la socoteală celelalte utilităţi deosebite şi utile: ecran touch-screen intuitiv, procesor de 201 mhz cu o memorie ram de 64 mb şi memorie rom de 128 mb extensibilă prin card microSD, conectivitate Bluetooth şi Wi-Fi, camera foto/video de 2.0 megapixeli, sistemul de operare Windows Mobile 6 şi un timp de convorbire de aproximativ 5 ore.

  Aşteptăm cu nerabdare apariţia unor versiuni din ce în ce mai îmbunătăţite ale acestui telefon pe parcursul anului. De asemenea, e foarte posibil să avem urmatoarea generaţie de Touch până la sfarşitul acestui an, cine ştie poate chiar cu o tastatură mai comfortabilă, de tip QWERTY, sau cu conectivitate 3g. În acest moment existând doar servicii de date prin GPRS.

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)