Jocuri Noi

W3ZOO - Servere Counter Strike

Scris de Calin
Luni, 06 Februarie 2012 10:28

W3zoo servere Counter StrikePentru toti pasionatii de jocuri, atat shootere cat si RPG-uri a fost creat recent un nou website unde veti putea gasi servere dedicate unora dintre cele mai apreciate jocuri cum ar fi Counter Strike si World of Warcraft. W3zoo.ro  ofera in prezent servere pentru WoW Cataclysm si Counter Strike, dar au si alte surprize pe viitor.

Despre W3zoo.

Pe www.w3zoo.ro veti avea puse la dispozitie 4 servere de Counter Strike: un server classic, un server de gun-game, unul de zombie-mode si un server special pentru concursurile organizate de catre W3zoo.

Fanii celui mai apreciat MMORPG din lume, World of Warcraft pot gasi aici si un server care ruleaza pe patch-ul 4.0.6 – 4.3.0 World of Warcraft Cataclysm. Pe acest server veti putea intra in contact cu alti fani WoW si chiar participa la crearea unei noi comunitati din marea comunitate WoW.

Cei de la W3zoo.ro nu vor sa se opreasca doar aici si au in plan pe viitor sa va aduca si servere de Diablo 3 odata cu lansarea acestuia in acest an, servere de Minecraft si altele.

Forumul W3zoo este un loc in care toti jucatorii pot gasi informatii, imparti experiente si invata lucruri noi despre jocurile lor preferate. Toti gamerii sunt bineveniti pe forum, deci daca cautati un loc nou si o comunitate noua de Counter Strike sau WoW, inregistrati-va pe W3zoo.ro


 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)