Jocuri Noi

Unreal Engine 4

Scris de Calin
Luni, 11 Iunie 2012 08:48

Unreal Engine 4Noul motor grafic creat de cei de la Epic Games, Unreal Engine 4 si-a facut aparitia la E3 2012 prin noul video “Elemental”. Realismul imaginilor create cu ajutorul acestui nou motor grafic este impresionant, acesta cu siguranta urmand sa revolutionize jocurile care vor fi lansate in urmatorii ani atat pe PC cat si pe urmatoarea generatie de console.

 

Motorul grafic Unreal Engine 4:

Unreal Engine 4 ajuta la crearea in timp eficient a unor imagini de calitate spectaculoasa atat pentru spatii inchise la mica distanta cat si a celor a mediilor exterioare cu un numar mare de particule. Cea mai importanta schimbare adusa acestui motor grafic fata de predecesorul sau este modul in care functioneaza luminile – acestea oferind aspectul mult mai real.

La conventia E3 din acest an, cei de la Epic Games au fost prezenti, explicand miilor de entuziasti ai jocurilor felul in care functioneaza noul motor grafic, in special modul in care luminile ofera realism si in cele din urma credibilitatea faptului ca vezi imagini reale, nu imagini create digital intr-o insiruire uriasa de 0 si 1.

Epic explica cum Unreal Engine 4 foloseste lumina globala si o noua metoda de randare pentru a oferi fiecarui pixel o proprietate de reflectabilitate care imbunatateste capacitatea acestora de a interactiona cu iluminarea din mediu in timp real. Capacitatea suprafetelor de a absoarbe sau reflecta corect lumina este cel mai importanta aspect al unei imagini pentru a crea un aspect real.

Cel mai bun exemplu despre noul motor revolutionar Unreal Engine 4 este trailerul „Elemental” prezentat la E3 2012. Este important de mentionat ca imaginile din acest trailer prezinta grafica in timp real a jocurilor, nu cinematics-urile create pentru joc.

Unreal Engine 4 – Trailer „Elemental”:


 


 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)