Jocuri Noi

Scris de Serj
Vineri, 16 Ianuarie 2009 10:29
microsoft-copacii.jpg   Aflaţi într-o luptă crâncenă împotriva crizei financiare, cei de la Microsoft se tot gândesc şi răzgândesc în privinţa reducerilor de personal. Întâi s-a zvonit că Microsoft va concedia 10% din angajaţi până la mijlocul lui ianuarie, informaţie pe care reprezentanţii companiei au negat-o ulterior.

  Acum, se pare că lucrurile sunt pe cale să se schimbe. Conform publicaţiei Wall Street Journal, s-ar putea ca Microsoft să recurgă totuşi la reduceri de personal, chiar dacă ele nu vor fi atât de drastice pe cât se credea înainte. Angajaţi din diferite departamente ar putea fi trimişi acasă chiar de săptămâna viitoare.

  Microsoft îşi caută momentan un „nou echilibru financiar”, explică Steve Ballmer, din partea companiei, adăugând că soluţia nu va veni neapărat prin concedierea unui număr semnificativ de angajaţi. În ultimii ani, staff-ul companiei s-a îmbogăţit, întrucât Microsoft a început să se extindă şi în alte domenii, ocupându-se nu doar de Windows, ci şi de consola Xbox sau de promovarea MP3-playerului Zune.

  Se spune că Microsoft are o rezervă de bani gheaţă în valoare de 20 de miliarde de dolari, destinată tocmai acestui gen de situaţii problematice neprevăzute.

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)