Jocuri Noi

Wolfenstein se reîntoarce

Scris de Serj
Miercuri, 29 Aprilie 2009 14:45
image_001_lrg11.jpg

ID Software a demonstrat deja măiestrie în revigorarea unor francize mai vechi, cel mai nou exemplu venind de la seria Quake care continuă să adune fani din întreaga lume la mai bine de o decadă de la primul episod.

Nu putea scăpa de mâna lor creatoare nici Wolfenstein, care se pregăteşte de un come-back pe măsura popularităţii numelui, succesul fiind deja asigurat, marile magazine americane dând deja drumul la precomenzi.

Numit simplu Wolfenstein, noua adiţie a seriei va fi tot un FPS a cărui acţiune se va petrece în timpul celui de-al doilea război mondial în oraşul ficţional Isenstadt unde veţi intra în pielea vajnicului soldat american B.J. Blazkowicz. Naziştii tocmai ce au pus mâna pe un artefact numit Black Sun (Soarele negru) pe care abia aşteaptă să-l pună în funcţiune. Sarcina ta e simplă, găseşte artefactul şi opreşte-l pe Hitler de la a-l activa şi de a folosi forţele oculte pentru a subjuga lumea.

Nu se cunosc foarte multe detalii despre gameplay-ul şi poveste jocului Wolfenstein , ceea ce ştim însă este că, pe măsură ce vom evolua, vom avea posibilitatea de dobândi noi şi noi abilităţi care ne vor ajuta în lupta contra răului. De asemenea, jocul va avea un mod multiplayer şi va fi distribuit atât pentru PC-uri cât şi pentru consolele PS3 şi XboX 360.

Deşi data lansării nu a fost încă comunicată, ne vom mulţumi deocamdată cu cele câteva screenshoturi disponibile şi cu trailerele oficiale prin intermediul cărora cei de la ID ne dezvăluie câte ceva din viitorul joc Wolfenstein. Informaţii suplimentare puteţi aduna şi de pe situl oficial al jocului, www.wolfenstein.com unde în curând producătorii ne promit şi câteva web-episoade.

Trailer Wolfenstein :
Poze Wolfenstein :
image_013_lrg.jpgimage_012_lrg.jpg image_011_lrg.jpg image_00221_lrg.jpgimage_00123_lrg.jpg 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)