Jocuri Noi

Ubisoft anunta o noua data de lansare pentru Anno 1404

Scris de Serj
Marţi, 05 Mai 2009 07:21
Anno-1404
Anunţat în luna august a anului trecut şi programat pentru martie 2009, Anno 1404 a fost amânat de Ubisoft şi va fi disponibil pentru PC abia la data de 26 iunie 2009, la ceva mai puţin de o lună de lansarea sa pentru consolele Wii.

Plasat în Orient, Anno 1404 promite să ne înveţe tot ce trebuie să ştim despre cultura şi tehnologia estului îndepărtat. Ca de obicei, vom începe cu o singură corabie plină de provizii pe care o vom conduce către prima insulă pe care vom întemeia colonia. Scopul final va fi evident clădirea unui imperiu pentru care însă vom avea nevoie de o gândire diplomatică şi strategică.

Pe măsură ce oraşele se vor dezvolta, locuitorii lor vor avea şi nevoi mai mari şi, ca-n orice imperiu, ele pot fi satisfăcute prin noi cuceriri. Pentru prima dată în aceqastă serie vom avea parte de două civilizaţii diametral opuse, diferenţele fiind nu numai de grafică ci mai ales în schimburile şi comerţul dintre ele, un plus la complexitatea jocului.

De asemenea, Ubisoft ne pune la dispoziţie un engine nou nouţ care promite să scoată untul din procesoarele dual şi quad-core, în special în ceea ce priveşte capabilităţile multithreading nu îndeajuns de exploatate până în prezent. 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)