Jocuri Noi

Tournament.com da cu bani in jucatorii online

Scris de Serj
Sâmbătă, 22 Septembrie 2007 03:07
tournament.jpg  Tournament.com, singurul serviciu de jocuri online care oferă premii în bani pentru jucătorii de Half-Life şi Counter Strike, a anunţat încheierea unui acord în urma căruia va deveni prima arenă oficială şi licenţiată care va găzdui online jocuri de Half-Life 2: Deathmatch şi CS: Source, cu premii în bani.

   Fanaticii acestor jocuri vor avea astfel posibilitatea de a-şi rupe oasele îintre ei, evident online, şi chiar să pună rămăşag pe propriile veleităţi teroristo-sado-criminalistice. Iniţiativa Tournament.com este evident normală, ţinând cont de numărul mare de jucători de Counter-Strike din întreaga lume, care adună aproximativ 6 miliarde de minute jucate pe lună, o cifră astronomică dar reală, după spusele lui Marcus Pearcey, cofondator al Tournament.com.

 Tournament.com îşi propune astfel să creeze un mediu sigur şi cât se poate de ispititor pentru jocurile online. Începi prin descărcarea clientului de pe site-ul amintit, instalarea lui şi crearea contului de utilizator. Odată contul creat, puteţi depozita bani (maxim 150 USD pe lună) şi paria în stânga şi-n dreapta cu un maxim de 10 USD.

 Totodată, aveţi la dispoziţie un sistem de ranguri pe care să-l urmăriţi îndeaproape, cu ajutorul căruia puteţi fi la curent cu skillurile inamicilor pe care aveţi de gând să vi-i faceţi sau, de ce nu? să-i evitaţi.


 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)