Jocuri Noi

Stargate Worlds Preview

Scris de Caesar
Luni, 10 Noiembrie 2008 13:23
stargateworlds.jpg  A trecut aproape un an de la lansarea primului trailer oficial, un preview care i-a pus imediat în alertă de gradul 15 pe toţi fanii francizei. StarGate Worlds devenea de la un simplu zvon, o certitudine.

  Vorbim despre un MMORPG (Massiv Multiplayer Online Role Playing Game) care va avea la baza universul StarGate, o franciză făcută celebră de MGM cu cele două seriale SG-1 şi Atlantis, care de aproape 12 ani sunt vizionate de milioane da fani din întreaga lume. Stargate Worlds este încă în lucru, responsabili cu dezvoltarea sa fiind cei de la Cheyenne Mountain Entertainement, în asociere cu MGM, colosul care a făcut posibilă această nebunie, comparabilă ca amploare şi număr de fani cu Star Wars sau Star Trek.

  Deşi după cums puneam primul trailer oficial a fost lansat în 2008, ideea acestui MMO este mult mai veche. Ca să vă faceţi o idee despre aceasta, vă voi spune că Stargate Worlds are la bază serialul SG-1, şi trebuia iniţial să ruleze în tandem cu show-ul tv. Cum SG-1 a fost anulat în 2006 după "doar" zece ani de viaţă, Stargate Worlds va continua doar ceea ce MGM a început în televiziune.

Gameplay şi clasele de caractere:

Ca orice MMORPG care se respectă, Stargate Worlds va avea şi el mai multe clase de caractere. Chiar dacă nu cunoaştem foarte multe detalii de gameplay decât din cele câteva releasuri video oficiale de până acum, cunoaştem principalele clase de caractere, nimic nou totuşi pentru fanii francizei.

Archaeologist


Specialistul în culturile şi limbile antice, Daniel Jackson este unul dintre personajele principale ale serialului. Rolul său va putea fi jucat de cei care vor alege această clasă. Alte specialităţi? Politică, negocieri, abilităţi de natură diplomatică.

Asgard

Plăpânzi şi mititei, asgarzii au un atu deosebit: Tehnologia, domeniu în care sunt stăpânii galaxiei. Cei care nu cunosc serialul TV îi vor compara cu clasicii alieni capoşi şi cu ochi mari din filmele americane. Cei care au văzut serialul ştiu că Asgard reprezintă o rasă veche, apărătoare şi protectoare a umanităţii, cei care îi întruchipează pe vechii zei nordici.

Goa'uld

Rasă parazită, Goa'uld reprezintă clasicii "bad guys". Deşi vor avea aspect uman, jucătorul va controla de fapt simbiontul, şi, ocazional vor putea alege o altă gazdă.

Jaffa

Luptători vrednici, creaţi de Goauld pentru a le purta războaiele murdare. Solidaritate şi spirit de echipă sunt două dintre atributele de bază ale acestei clase. Să nu uităm însă de putere, masă musculară şi un arsenal high-tech devastator precum arma staff. Foarte rezistent de asemenea la răni survenite în luptă.

Scientist


Învăţatul (omul de ştiinţă) pentru care avem arhetipul Samanta Carter, va fi una dintre cele mai interesanta clase de caractere. Abilităţile sale sunt date de capacitatea de a construi gadgeturi, scuturi, turete etc. Precum arheologul, şi omul de ştiinţă poate rezolva puzzle-uri dar de natură tehnologică, puzzle-uri pe care le veţi regăsi în joc sub formă de mini-jocuri.

Soldier

Nu, nu e vorba de Neica Nimeni, pentru că această clasă are la bază arhetipul Jack O'Neill, personaj care este dita-mai colonelul - mai târziu general. Clasicul luptător (warrior), cu abilităţi specifice în mânuirea armelor de tot felul ba chiar, cu mărite veleităţi de comandant.

Commando

Adică soldatul de rând, cu acces la arme, stealth etc. Deşi nu va fi mare lucru de capul lui, unitatea commando va fi capabilă de a detecta cursele şi inamicii invizibili. Mai pe scurt, carne de tun.

stargateworlds.ro-logo.jpg

  Pentru mai multe informatii referitoare la Stargate Worlds puteti accesa www.stargateworlds.ro o comunitate 100% romaneasca care va tine la curent cu informatii despre acest mmorpg.

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)