Jocuri Noi

Operation Flashpoint 2: Dragon Rising va fi lansat în octombrie

Scris de Caesar
Marţi, 04 August 2009 10:23
Operation-Flashpoint_-2
Potrivit unui comunicat de presă lansat de Codemasters lansarea în Europa a shoterului Operation Flashpoint 2: Dragon Rising va avea loc la data de 9 octombrie pentru PC, PlayStation 3 şi Xbox 360.

Jocul anunţat de publisherul britanic va fi propulsat de engineul Neon şi se bazează pe succesul dobândit de primul titlu din serial Flashpoint, joc care a adunat nenumărate premii şi recenzii pozitive la vremea lui. Acţiunea lui Flashpoint 2 se va desfăşura pe o insulă bogată în zăcăminte petroliere, Skira, unde se naşte şi un conflict între cele 3 mari puteri mondiale, SUA, China şi Rusia pentru controlul acestor resurse.

Producătorii ne promit însă nu numai un sequel ci un joc care să stabilească noi standarde în clasa sa, un joc cât se poate de realist, împânzit de elemente extreme de război şi disciplină militară, o gamă variată de arme de asalt şi vehicule în totalitate manevrabile de către jucător şi nu în ultimul rând, un mod multiplayer creat special penrtu a se plia pe gamerul prezentului şi pe aşteptările acestuia din toate punctele de vedere.

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)