Jocuri Noi

Gothic 4 e pe drum

Scris de Serj
Sâmbătă, 22 Septembrie 2007 03:44
gothic.jpg
JoWood a anunţat că cel de-al patrulea episod al jocului Gothic e în lucru, chiar dacă producătorii nu i-au găsit încă un titlu potrivit. Conducerea companiei susţine că au loc „negocieri promiţătoare cu diverse studiouri de producţie” pentru realizarea Gotic 4..

Primul episod al jocului Gothic a fost dezvoltat de Piranha Bytes şi lansat în 2001. RPG-ul avea ca personaj principal un erou anonim, trimis într-o colonie de puşcăriaşi, unde putea opta pentru una din cele două părţi, fiecare cu diferite questuri. Eroul putea astfel urmări un şir distinct de evenimente care se continuau în partea a doua, lansată în 2003. Gothic 3 a fost lansat recent, dar a fost criticat din cauza unor erori ce apăreau în timpul jocului.

Gothic 4 va fi primul episod care nu va purta semnătura Piranha Bytes/Pluto 13. JoWood a confirmat că negocierile cu Pluto 13 (fondat de foşti angajaţi ai Piranha Bytes) au fost întrerupte, neputându-se ajunge la vreo înţelegere. Gothic 4, cel mai recent episod al unui RPG cu final deschis, va fi lansat şi pe „o consolă de ultimă generaţie”, susţin liderii JoWood, fără a menţiona însă numele acesteia.

Producătorii aşteaptă comentarii şi sugestii din partea fanilor în privinţa noului joc.


 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)