Jocuri Noi

Galactic Dream: RoW

Scris de Serj
Vineri, 14 Septembrie 2007 07:36
row.jpg Evolution Vault a lansat de curând demo-ul oficial pentru Galactic Dream: Rage of War . Jucatorul va fi pus an pielea unui capitan din flota Space Force si va lupta, într-un peisaj futuristic, fie împotriva unor extrateresti, fie împotriva propriilor semeni, într-un joc de strategie 3D, desfasurat în timp real si cu o poveste captivanta.

RoW suporta sute de unitati pe câmpul de lupta si include un control avansat al unitatilor. Actiunea se petrece pe la sfârsitul secolului 25, când umanitatea este fortata sa paraseasca definitiv Coloniile, ca sa supravietuiasca exploziei nucleului galactic. Dupa ce se stâng resurse, jucatorul poate construi cladiri în spatiu si antrena nave de lupta, pentru a forma o armata si pentru a-si elimina adversarii.

Nivelul jocului este mediu, ceea ce-l face accesibil aproape oricui. Evolution Vault face update-urilor frecvent în ceea ce priveste grafica si capitolul de gameplay.

Jocul poate fi descarcat aici. Pentru informatii suplimentare despre Galactic Dream: Rage of War vizitati www.rageofwar.net. Puteti purta discutii cu membrii comunitatii Galactic Dream pe forumul oficial.


 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)