Jocuri Noi

Dungeons

Joi, 17 Februarie 2011 12:51
Dungeons6Se zice ca imitatia este cea mai buna metoda de a flata. In acest caz, jocul imitat este Dungeon Keeper. Aproape totul la acest joc pare a fi preluat din Dungeon Keeper, de la personajul pe care il joci la imprejurimile care se extind in masura ce tu iti maresti zona de influenta. Totusi jocul are si idei noi, dar de cele mai multe ori acestea nu imbunatatesc jocul.

O doza de umor si voci bune mai dau speranta jocului, dar asta nu salveaza pe deplin jocul. Cea mai mare parte a umorului vine la inceputul jocului unde incepe intriga jocului. Aici ti se face cunostinta cu Deimos, un sef de temnita, un tip care are probleme in relatia cu prietena lui demonica, Calypso si din pacate in aceasta situatie, un buchet de flori si un masaj nu este destul sa ii recastige dragostea.

Stilul de joc este copiat in totalitate dupa Dungeon Keeper, trebuie sa construiesti in timp real o temnita a ta, sa o impanjesti cu monstri si alte chestii malefice. Obiectivul tau principal este sa iti momesti inamicii, carora le zice eroi, la tine in temnita unde vor cauta sa acumuleze experienta si vor incerca sa iti distruga inima temnitei. In loc sa poti sa ii omori imediat, in Dungeons trebuie sa ii cauti prin tunelurile intunecate inainte sa le poti face felul. Eroii au o cantitate anume de energie, energie care creste pe masura ce gasesc lucruri interesante la tine in temnita. De aceasta energie ai nevoie pentru a putea crea noi obiecte decorative, care iti cresc prestigiul si te lasa sa deschizi continutul jocului, astfel progresand in joc.

Din pacate, sa omori un erou nu e atat de simplu pe cum pare, fiindca nu ai nici un fel de control asupra monstrilor tai, pana cand un erou trece prin apropierea lor, ei vor sta linistiti in pentagrama lor. Pentru a-ti imbunatati monstri trebuie sa ii hranesti cu energia sufletelor, ca altfel nu vor fi in stare sa prinda nici un erou. Asta e doar o metoda de a obtine ce vrei, cel mai simplu fiind sa nu te bazezi pe creaturile tale si sa rezolvi problema singur. Deimos are resedinta permanenta in temnita si poti prinde eroi direct cu el. Desi nu e foarte puternic din start, poate fi imbunatatit la fel ca si creaturile prin acea energie a sufletelor. Deimos are la dispozitia sa un arsenal de arme, un toiag, sageti otravite, bombe de foc si gheata. In caz ca Deimos e eliminat, el va invia in inima temnitei. Cea mai mare parte din joc vei fi nevoit sa te ocupi de chestii foarte triviale cum ar fi sa deranjezi locuitorii orasului de la suprafata. Majoritatea tipurilor de misiuni se vor repeta de-a lungul celor 20 de niveluri ale campaniei. Jocul nu are optiune multi-player, ceea ce e o mare dezamagire in special ca unele misiuni au potentialul de a face un sistem multiplayer interesant.

In ciuda faptului ca a imrprumutat foarte multe aspecte din Dungeon Keeper, Dungeons nu a fost capabil sa recreeze acel sentiment care il oferea jocul de la Bullfrog. Daca nu simti nevoia sa joci un joc cu grafica mai buna, ai putea cauta un disc vechi cu Dungeon Keeper si vei fi foarte satisfacut.


Screenshot Dungeons :
Dungeons1Dungeons2Dungeons3Dungeons4

Dungeons5Dungeons7Dungeons8Dungeons9 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)