Jocuri Noi

The Secret World, lansarea pe 3 Iulie.

Scris de Calin
Luni, 25 Iunie 2012 08:40

The Secret WorldUnul dintre cele mai asteptate MMORPG-uri din 2012, The Secret World se pregateste pentru lansarea la inceputul lunii viitoare. Acest mmo prezinta un numar mare de aspecte complet noi fata de jocurile traditionale din acest gen incepand de la modelul de leveling pana la cadrul temporal in care se desfasoara acest joc.

Despre The Secret World:

Daca pana acum am fost obisnuiti cu MMORPG-uri setate intr-un cadru mai medieval, cum ar fi World Of Warcraft, Age of Conan, Guild Wars si multe altele, The Secret World isi desfasoara actiunea in prezent, dar nu orice prezent; un prezent in care toate miturile, teoriile conspiratiei si legendele urbane sunt adevarate.

The Secret World prezinta o lume asemanatoare viitorului prezentat in jocul Vampire The Masquarade, o lume in care vampirii, varcolacii si alte creaturi ale noptii se ascund in umbre si controleaza viitorul omenirii.

In aceasta lume personajul tau va apartine uneia din trei mari societati: Dragon, Iluminati sau Templar.

Societatea Dragonului este reprezentata in mare parte de tarile asiatice. Aceasta societate lucreaza din umbre si este de parere ca o societate inchisa si controlata este o societate bolnava iar singurul mod de a o vindeca este prin distrugere si reconstructie, moare si renastere, cercul vietii.

Illuminati sunt cei care controleaza marile corporatii si au un singur scop in minte, de a obtine cat mai multa putere si bogatii prin orice metode. Societatea Illuminati isi desfasoara activitatile din timpuri uitate. Conform miturilor, Illuminati au furat Statele Unite ale Americii de sub nasul Templierilor, devenind superputerea din spatele Americii.

Templierii sunt pazitorii acestei lumi, conform credintelor acestora. Ei sunt leii noii lumi, pazitorii structurii si disciplinei, fara care lumea s-ar descompune. Templierii sunt situati in Europa cu baza centrala in vechea Londra. De mii de ani, slujba principala a Templierilor a fost de a eradica raul din lume.

Trasaturile Jocului:

The Secret World se diferentiaza de celelalte MMO-uri astfel: nu are clase, sau un sistem de leveling. Intreaga lume este pusa la dispozitia ta, astfel beneficiezi de libertatea de a explora fiecare colt si secret al acestei lumi.

Exploreaza o lume moderna, in orase adevarate cum ar fi New York City, Londra sau capitala Koreei de Sud, Seoul.

Alege una dintre cele trei organizatii secrete: Dragonul, Illuminati si Templierii si alatura-te fratilor tai in lupta impotriva raului.

Povestea jocului va fi ceva nemaivazut pana acum intr-un joc MMO, aceasta fiind pusa cap la cap de catre Ragnar Tornquist, creatorul jocului The Longest Journey.

Profita de un numar imens de puteri speciale si arme, pistoale, sabii, magie neagra sau explozive.

Screenshots The Secret World:
The Secret World Screenshot The Secret World The Secret World The Secret World
The Secret World poze The Secret World The Secret World The Secret World MMORPG
Trailer The Secret World: 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)