Jocuri Noi

God of War Ascension

Scris de Calin
Luni, 11 Martie 2013 12:51

God of War AscensionAscension este ultimul joc din seria de jocuri God of War, dar aceasta exploreaza inceputurile povestii lui Kratos, inainte ca acesta sa devina zeul razboiului si inainte ca aceasta sa se razbune pe zeii din Olimp pentru suferinta si moartea familiei sale. God of War Ascension povesteste intamplarile lui Kratos dupa ce acesta isi ucide familia la sub influenta lui Ares.

O Noua Poveste:

In God of War Ascension, povestea prezinta originile acestui personaj iconic, care a apelat la zeii din Olimp pentru a-si putea salva armata impotriva unei forte asupritoare, dar pentru un pret mult prea mare. Kratos va fi nevoit sa treaca prin zeci de teste in cautarea libertatii si iertarii pacatelor sale.

Trasaturile jocului:

Ascension va pastra acelasi stil de lupta rapida si visceral cu care am fost obisnuiti, cu cateva diferente minore. Una dintre cele mai mari schimbari aduse in God of War Ascension este posibilitatea de a folosi armele adversarilor infranti. Aceasta ofera o diversitate mult mai mare si da ocazia jucatorului sa joace in propriul stil.

Luptele din single player vor fi imbunatatite cu mini-jocuri pe moment, adica atunci cand vei vrea sa ii dai lovitura de gratie, acesta isi va folosi ultimele forte pentru a te ataca, fortandu-te sa te adaptezi. Aceasta aditie ofera luptelor o noua profunzime, ne mai intalnita in jocurile GoW.

O noua trasatura in GoW Ascension este abilitatea oferita lui Kratos de a manipula timpul. Cu aceasta putere, protagonistul va reusi sa treaca prin obstacole altfel impasibile.

Multiplayer Cea mai noua aditie la Universul God of War:

God of War Ascension este primul joc din aceasta serie care va avea un mod multiplayer. Tipul de joc multiplayer va contine mai multe moduri de joc cum ar fi: Team Favor of the Gods, Deathmatch, Capture the Flag si un al 4-lea mod ne-anuntat. Pana la 8 jucatori vor putea juca in echipe de cate 4.

In multiplayer, jucatorii isi vor crea propriul personaj si vor alege un zeu reprezentativ. In functie de zeul ales, jucatorii vor avea acces la diferite tipuri de arme si abilitati. Ares spre exemplu va fi zeul celor care prefera clasele warrior iar Zeus va fi alegerea optima pentru cei ce prefera magi.

God of War Ascension va fi lansat saptamana aceasta, in 13 Martie 2013 pe consola Play Station 3.

Screenshots God of War Ascension:

God of War Ascension God of War Ascension God of War Ascension God of War Ascension
God of War Ascension God of War Ascension God of War Ascension Single Player God of War Ascension Kratos

Video God of War Ascension:


 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)