Jocuri Noi

World of Warcraft: Mists of Pandaria.

Scris de Calin
Luni, 24 Octombrie 2011 10:32

World of Warcraft: Mists of PandariaIn urma conventiei Blizzcon 2011, compania americana de jocuri Blizzard a anuntat ca expansiunea cu numarul patru al celebrului joc World of Warcraft este un procesul de productie. World of Warcraft: Mists of Pandaria va introduce in uriasa lume WoW o noua rasa, pandaren si un nou continent, Pandaria, un tinut indepartat si misterios.

Descopera secretele Pandariei:

Rasa Pandaren a facut o scurta aparitie in Warcraft III cu ajutorul eroului neutru Pandaren Brewmaster. De atunci pana acum, Blizzard a tinut in secret originile acestei rase. Cu ocazia lansarii noului expansion, Blizzard ne-a inundat cu informatii despre rasa pandarenilor cat si despre continentul de unde provin acestia.

Conform legendei universului World of Warcraft, continentul Pandaria a fost ascuns in ceata oceanului din momentul in care planeta a fost rupta in doua in urma invaziei demonilor prin. Ne-atins de razboi, continentul Pandariei si locuitorii sai indigeni s-au bucurat de pace si liniste.

Pandarenii sunt o rasa umanoida, inspirata din ursii panda gasiti in continentul asiatic. Insusi continentul Pandaria are o multime de locatii si cadre inspirate din lumea noastra orientala.

Odata cu reaparitia dragonului negru Deathwing, Pandaria a revenit in lumea Azeroth. Care va fi impactul lor asupra marelui conflict, va ramane de vazut.
Acest nou expansion la World of Warcraft va aduce anumite mecanici si aspecte noi jocului. In primul rand, cea mai mare aditie este un continent intreg, cu cadre superbe si culori impresionante. In al doilea rand, rasa pandaren care va putea fi aleasa atat de catre jucatorii hoardei cat si de cei din alianta. In al treiea dar nu si ultimul rand, World of Warcraft Mists of Pandaria va introduce o noua clasa: Monk.

Trasaturile introduse in Mists of Pandaria:

1. Noua rasa, Pandaren.

O rasa misterioasa, rar vazut si foarte putin inteleasa, pandarenii traiesc din vremuri stravechi in aceasta lume dar au fost ascunsi de mii de ani in momentul in care lumea a fost distrusa si cele doua continente principale au fost nascute.

Nobila rasa a pandarenilor a fost la inceput o rasa de sclavi, care erau fortati in munca grea de catre o rasa agresiva numita Mogu. Prin tenacitate, diplomatie dar nu fara ajutorul fortei brute, pandarenii au iesit de sub regimul opresiv al rasei Mogu si au stabilit imperiul Pandariei care a fost condus spre prosperitate timp de mii de ani.

In mometnul in care demonii au invadat Azeroth-ul, inainte ca lumea sa fie distrusa, imparatul Pandarenilor a cautat si gasit o metoda prin care isi vor asigura siguranta in fata demonilor. Metoda acestuia a acoperit continentul Pandaria intr-o ceata deasa pentru un timp de peste 10.000 de ani. Exact cum ultimul imparat al Pandariei a reusit sa faca acest lucru vom afla in timpul jocului.

2. Noua clasa, Monk.

Maestri pandareni au conceput un nou stil de lupta bazat pe puterea interioara a fiecaruia numita chi. Clasa monk este foarte capabila atat ofensiv cat si defensiv. Abilitatile acestora le dau chiar si capabilitate de a vindeca.
Clasa Monk este bazata pe lupta corp la corp, acestia folosind armele doar pentru loviturile de finisare. Healerii clasei monk isi folosesc remediile antice pentru a vindeca chiar si cele mai dificile rani. Cei mai periculosi luptatori ai rasei Pandaren sunt Brewmasterii, care isi folosesc stilul imprevizibil de lupta impreuna cu diferite bauturi pentru a rezolva orice problema.

3. Sistemul de lupte pentru animalele de companie.

De-a lungul anilor in care ati jucat World Of Warcraft, cu siguranta ati colectionat diferite creaturi care vi-au tinut companie de-a lungul luptelor si calatoriilor. Odata cu aparitia expansiunii Mists of Pandaria, animalele vostre de companie vor fi folosite pentru altceva, dueluri. Acum va veti putea antrena si lupta cu creaturile de companie.

4. Modul Challenge.

Challenge mode este o noua modalitate introdusa de Blizzard in WoW pentru a intari cooperarea intr-un grup de jucatori. Acum, daca toti vor lucra eficient si vor bate recordul dungeon-ului, vor fi medaliati cu aur si premiati pentru munca lor de calitate.

In cea mai mare parte, premiile pentru cele mai bune timpuri vor fi cosmetice, dar si mount-uri, titulri si armuri vor putea fi castigate. Cu cat mai multe medalii vei strange, cu atat vei avea acces la mai multe premii.

Poze Pet PVP si Challenge Mode:
World of Warcraft: Mists of Pandaria Pet Battle World of Warcraft: Mists of Pandaria interfata pet battle. World of Warcraft: Mists of Pandaria pve challenge. World of Warcraft: Mists of Pandaria Challenge
Screenshots World Of Warcraft: Mists of Pandaria:
World of Warcraft: Mists of Pandaria World of Warcraft: Mists of Pandaria Monk World of Warcraft: Mists of Pandaria World of Warcraft: Mists of Pandaria cleric monk.
World of Warcraft: Mists of Pandaria World of Warcraft: Mists of Pandaria World of Warcraft: Mists of Pandaria World of Warcraft: Mists of Pandaria
Trailer World of Warcraft: Mists of Pandaria: 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)