Jocuri Noi

Un nou titlu Call of Duty confirmat pentru 2011

Scris de Caesar
Sâmbătă, 06 Noiembrie 2010 09:19
call_of_duty_3_17Intr-un raport facut public in aceasta saptamana, cei de la Activision au confirmat un nou titlu din seria de jocuri de actiune Call of Duty care va fi lansat cel ami probabil la sfarsitul anului viitor.
Afirmatia a fost facuta de catre Eric Hirshberg, Publishing CEO la Activisionsi reconfirmata de Thomas Tippl, alt membru de seama al conducerii companiei.

Cei doi nu au dezvaluit insa titlul viitorului joc si nici numele studiourilor care se vor ocupa de productia acestuia. Un posibil suspect ar putea fi chiar Modern Warfare 3, titlu pe care anumite surse il atesta ca fiind in lucru la studiourile Infinity Ward inca din luna mai, luna in care chiar cei de la Activision au confirmat ca se lucreaza aici la urmatorul mare proiect al companiei.
Un alt titlu Call of Duty se afla de asemenea in lucru la nou infiintatele studiouri Sledgehammer Games, joc anuntat insa ca fiind un shooter de actiune dar, in genul third-person. Despre acest titlu Activision nu a dezvaluit prea multe, data lansarii este inca necunoscuta, singurul lucru anuntat public fiind ca jocul cu pricina nu va fi cel anuntat cu surle si trambite pentru sfarsitul anului viitor.
In alta ordine de idei, Activision si-a facut publica si situatia financiara, una extrem de pozitiva daca este sa ne luam dupa cifre, care indica un profit de 51 milioane de dolari in ultimul trimestru.
Franciza Call of Duty si-a facut debutul pe piata la data de 19 octombrie 2003 cu un joc shooter de actiune first person bazat pe motorul grafic Quake 3, un simulator al celui de-al doilea razboi mondial care s-a bucurat de un succes enorm in randul gamerilor din toata lumea. Din acesta cauza, la nici un an distanta a urmat un pachet suplimentar, United Offensive.
Franciza a continuat sa se extinda, Activision si Infinity Awards, cei responsabili de primul titlu, lansand in luna octombrie a anului 2005 jocul Call of Duty 2, intre timp aparand si alte titluri pentru console precum Call of Duty: Finest Hour si Call of Duty 2: Big Red One.
 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)