Jocuri Noi

Batman Arkham City

Scris de Calin
Joi, 13 Octombrie 2011 09:35

Batman Arkham City logoAcei jucatorii care s-au bucurat de Batman Arkham Asylum si au stiut ca povestea va continua au asteptat cu nerabdare aparitia si lansarea continuarii. Batman Arkham City va fi lansat saptamana viitoare, in 18 octombrie in Statele Unite si in 21 octombrie in Europa. Arkham City nu va mai limita eroul nostru preferat la doar un azil de nebuni, de data aceasta are la dispozitie un oras intreg.

Despre Batman Arkham City:

Arkham City este un oras in interiorul celebrul Gotham City inconujurat de ziduri inalte pentru a proteja civilii de nebunii, gangsterii si raufacatorii din Arkham. Acest mic oras este cunoscut in mod deosebit pentru celebrul Arkham Asylum, loc unde toti inamicii lui Batman sunt tinuti la rece.

Producatorii jocului au anuntat ca Batman Arkham City va intra mult mai amanuntit in mintea lui Batman dar si in cea a lui Bruce Wayne. De data aceasta, nu Joker va fi personajul negativ principal din acest joc, ci unul dintre inamicii mai putin conoscuti ai acestuia. Doar fanii adevarati, cei care au citit revistele au auzit de Hugo Strange, un doctor care nu il invinge pe Batman cu putere fizica ci cu inteligenta superioara si informatii amanuntite atat despre omul mascat cat si despre cel din spatele mastii.

Batman Arkham City prezentat la E3.

In urma prezentarii jocului la E3 acest an am descoperit o multitudine de personaje care nu au avut ocazia sa ne incante in primul joc, cum ar fi minunata Catwoman, istetul Penguin si fatalistul Two-Face. Fiindca jocul se desfasora pe un plan mult mai larg decat Arkham Asylum ne putem astepta la mult mai multe personaje, dar oare aceasta decizie va sacrifica din detaliile jocului? In Arkham Asylum, cu ajutorul casetelor care le gaseam imprasitate de-a lungul curtii azilului am primit detalii despre personalitatea si obiceiurile adversarilor nostri. Speram ca si Arkham City va intra in astfel de detalii.

Trasaturi Batman Arkham City:

Revino in costumul lui Batman de data aceasta intr-un oras intreg. Dupa cum am vazut in poze si trailere, Arkham City pastreaza aproape tot ce a facut din predecesorul sau un asemenea succes. Aceasi senzatie ne va fi oferita de Arkham City ca in Asylum, adica senzatia ca te afli in centrul actiunii, intr-un oras dint-un univers fantastic, dar totusi prezentat intr-un mod foarte realist. In Arkham City vom intra in amanunt in psihologia torturata a lui Batman si vom afla mai multe despre trecutul sau aspru.
Catwoman isi va face aparitia in acest joc, ca un personaj secundar in acest joc fiindca poate fi jucata efectiv pana in momentul in care Two Face o captureaza. Miscarile, modelul si aparatele care le foloseste au fost create special pentru a reda un stil de joc complet nou. De asemenea, povestea ei pare sa fie povestita in paralel cu cea a lui Batman, cu care se va intalni des de-a lungul jocului.
Lupte fluide, bazate pe sistemul conceput pentru Arkham Asylum. Ne vom putea astepta la miscari noi si imbunanatiri generale in sistemul de lupta al lui Batman, dar in principiu, stilul va fi asemanator, cu lovituri si contra-atacuri rapide. Numarul miscarilor noi din arsenalul lui Batman este anuntat ca va fi dublu iar inteligenta inamicilor este mult imbunatatita.
Batman va di dotat in acest joc cu noi aparate pe langa cele cu care ne-am obisnuit in Arkham City. Printre noile arme ale acestuia ne putem astepta la bombe cu fum si Cryptographic Sequencer versiunea 2 care va putea intra in sisteme de la o distanata mult mai mare. Adaugarea de noi aparate va fi disponibila in Arkham City, fara sa il facem prea greu pe supererou.
Un nou cadru: Odata cu inchiderea inchisorii de maxima securitate Blackgate, despre care am auzit multe in primul joc si a azilului Arkham, toti prizonierii au fost mutati in enclava din Gotham, Arkham City, loc de cinci ori mai mare decat insula pe care se afla azilul. Din Akham City vom avea vedere directa spre locuri prea bine cunoscute din Gotham City cum ar fi celebrul Wayne Tower.
Lista mare de personaje din toate animatiile, benzile desenate si filmele Batman cum ar fi: Catwoman, Two-Face, The Joker si Harley Quinn, The Penguin, Mister Freeze, The Riddler, Victor Zsasz, Calendar Man si multi altii.
Actorii care au dublat vocile personajelor Batman si The Joker in animatiilr originale se intorc pentru a reda familiaritate jocului. Mark Hamil, faimos pentru rolul lui din StarWars ca si Luke Skywalker si cel care a redat pentru prima oara voce lui Joker se intoarce. Kevin Conroy, de asemena cel care a fost in spatele vocii din animatii se intoarce pentru a fi Batman.

Screenshots Batman Arkham City:
Batman Arkham City Batman Arkham City ziplining. Batman Arkham City gangsteri. Batman Arkham City: in cadere.
Batman Arkham City: The Dark Knight. Batman Arkham City: in zbor Batman Arkham City Batman Arkham City: Joker si Harley Quinn
Batman Arkham City: Bats vs Harley Quinn Batman Arkham City:Catwoman Batman Arkham City:explozii Batman Arkham City: Mr.Freeze
Trailer Batman Arkham City: 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)