Jocuri Noi

Sony HDR-TG5 - cea mai mica camera Full HD

Scris de Serj
Sâmbătă, 04 Aprilie 2009 11:51
sony1-hd-camera.jpg  Avântul tehnologiei din ultimii ani ne-a demonstrat deja că, pentru o filmare Full HD nu mai avem nevoie de aparate profesioniste pe care să le cărăm în valize speciale fără niciun fel de confort.

  Amatorii au preferat întotdeauna dispozitivele de mici dimensiuni, uşor de transportat şi de manevrat care să nu le dea prea mari bătăi de cap mai ales atunci când sunt folosite în excursii, concedii deci, în perioade de relaxare.

  Pentru aceştia, Sony a pregătit o surpriză HDR-TG5, o cameră care poate filma la rezoluţie de 1920x1080 pixeli şi care în acelaşi timp se laudă ca fiind cea mai mică de acest gen din lume. Să nu credeţi însă că totul se rezumă la această funcţie, cei de la Sony reuşind să înghesuie în modelul TG5 şi un modul GPS şi un sistem de navigaţie Navteq, un ecran de 2,7 inci şi un disc de memorie de 16GB.

  De asemenea, imaginea este stabilizată optic, iar obiectivul oferă un zoom de 10x. Nu veţi avea mult de aşteptat pentru că acest mic gadget va fi lansat în luna mai iar preţul va fi undeva în jurul sumei de 1200$.

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)