Jocuri Noi

Syndicate

Scris de Calin
Joi, 16 Februarie 2012 10:28
SyndicateActiunea aceastui joc se petrece ii viitorul nu foarte indepartat in anul 2069, intr-o perioada intunecata a umanitatii, intr-o lume condusa de catre corporatii gigantice numite sindicate care se lupta in continuu pentru a-si exercita controlul asupra pietei lor locale dar si asupra oamenilor ce locuiesc in zona lor. Trei sindicate principale isi fac simtita influenta in Syndicate: Eurocorp, Cayman Global si Aspari.

Despre Syndicate:

Aceste trei mari corporatii sunt stalpii de sustinere a economiei americane si doresc cu disperare sa controleze piata americana cu orice pret. In Syndicate, totul este conectat digital, inclusiv oamenii. In anul 2069, oamenii nu sunt limitatati la armele din maini fiind imbunatatiti tehnologic cu implanturi si cipuri in creier.

Cu ajutorul cipului DART 6, soldatii efectiv pot incetini timpul sau pot hack-ui in lumea digitala fara un efort prea mare. Syndicate poate fi jucat intr-un solo-mode sau iti poti crea propriul syndicat jucam cu inca trei prieteni in modul cooperativ pe console.

Syndicate este inspirat dintr-un joc aparut in anul 1993 un shooter unic pe vremea aceea setat intr-un viitor nu foarte indepartat unde totul este centrat in jurul unor conflicte inter coroporatiste. In aceasta perioada, lumea nu mai este condusa de politicieni si de megacorporatii numite Sindicate. Aceste syndicate au revolutionat modul in care oamenii interactioneaza cu lumea digitala cu ajutorul unor implanturi care fac inutila folosirea unui aparat pentru a fi in contact cu aceasta lume.

In aceastas perioada, oamenii se strangeam in turme pentru a fi implantati cu chip-uri, pentru a putea beneficia de tot ce ofereau sindicatele ajutor social, medical, mancare, asigurari, educatie, pana si amuzament. Ce obtineau sindicatele in schimbul acestor servicii era control asupra comportamentul fiecarui individ.

In primul front al acestei lumi se afla agentii sindicatelor, niste luptatori imbunatatiti bionic, capabili sa infiltreze orice facilitate. In Syndicate vei lua rolu lui Miles Kilo, ultimul prototip de soldat al sindicatului Eurocorp.

Syndicate va fi lansat in data de 21 Februarie 2012 pe platformele Xbox 360, Play Station 3 si PC.

Trasaturile jocului Syndicate:

Shooter rapid cu abilitati bionice. Cu ajutorul cip-urilor implantate in creierele luptatorilor, acestia pot folosi diferite abilitati ce le permit sa: incetineasca timpul, sa vada prin pereti, sa treaca prin protectiile electronice ale oricarui aparat.

Mod cooperativ de pana la 4 jucatori. Cei care au console pot juca Syndicate cu pana la 3 prieteni in modul cooperativ. Modul single player de asemenea va cuprinde pe langa misiunile noi si 9 misiuni din jocul original lansat in 1993.

Experienta brutala FPS. Te poti folosi in Syndicate de un intreg arsenal de arme cu posibilitatea de a le modifica si imbunatati pentru a obtine un stil personalizat. Printre aspectele ce pot fi modificate aveti: arme, armuir sau implanturi personale.

Poveste SCI-FI captivanta. Intra in pielea unui soldat sindical din anul 2069, un an in care puterile lumii sunt reprezentate de mega corporatii, nu de politicieni.

Screenshots Syndicate:
Syndicate Syndicate Syndicate Syndicate
Syndicate Syndicate Syndicate Syndicate

Trailer Syndicate: 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)