Jocuri Noi

Philips Xenium X830 cu camera de 5 MP

Scris de Caesar
Joi, 11 Iunie 2009 08:31
philips-xenium-x830
Majoritatea vânătorilor de senzaţii tari în materie de telefoane mobile se îndreaptă către branduri de succes şi cu tradiţie în acest domeniu precum Nokia şi Sony Ericcson sau mai nou iPhone ori Samsung.

Philips însă nu se pot ţine departe de acest fenomen şi încearcă şi ei marea cu degetul lansând într-o veselie noi şi noi terminale, totul culminând cu noul Xenium 830, al şaselea terminal lansat în acest an de compania olandeză.

La fel ca şi predecesoarele sale X810 şi X800, Philips Xenium X380 vine cu un ecran tactil cu o rezoluţie de 240x400 pixeli şi 262k culori. Nu lipseşte o cameră de 5 megapixeli cu autofocus şi flash de tip LED, acesta fiind şi primul terminal Philips care trece bariera de 3,2 megapixeli. Pe de altă parte, Philips Xenium X830 dispune de o conectivitate în patru benzi via EDGE şi nu 3G, GPS, Wi-Fi, Bluetooth, radio FM. Capacitatea internă este însă foarte scăzută, doar 47 MB fiind aproape inexistenţi pentru un telefon cu cameră de 5 MP şi MP3 player. Aceasta poate fi extinsă prin intermediul unui card MicroSDHC fără însă a se specifica maximul admis.

În fine, deşi nu cunoaştem încă preţurile finale de retail, Philips Xenium X830 va fi disponibil în curând pe pieţele din China şi Europa de Est.

 

You need to login or register to post comments.
Discuss this item on the forums. (0 posts)